Mohamed Salah löytämässä viime kauden vireen – Jürgen Klopp: ”En ollut sekuntiakaan huolissani”

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp ei ollut missään vaiheessa huolissaan, kun seuran egyptiläishyökkääjä Mohamed Salah takkuili pelinsä kanssa alkukaudella. Manageri kuitenkin muistuttaa, että sekä Salahin että seuran on tunnistettava uudelle tasolle nousseet odotukset.

MAINOS

Liverpool - Napoli tiistaina C More Sport 1:lla ja suoratoistopalvelussa kello 22.00

C More näyttää suorana lähetyksenä jokaisen Mestarien liigan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Artikkelin videossa Mohamed Salahin osuma Crvena zvezdaa vastaan Mestarien liigan alkulohkossa

Mestarien liigan finaalissa toukokuussa sijoiltaan mennyt olkapää ja heikot MM-kisat johtivat heikkoon uuden kauden alkuun. Klopp kuitenkin tiesi, etteivät egyptiläisen taidot ole kadonneet.

– Olen kiinnostunut hetkestä, mutta en koskaan tuomitse sitä, koska hetki on vain pieni osa sitä mitä teemme, saksalaismanageri sanoi Reutersin mukaan.

Kaikki kilpailut huomioiden 44 maalia Liverpoolille debyyttikaudellaan tehnyt Salah paukutti hattutempun viikonlopun 4-0-voitossa Bournemouthia vastaan. Voitto vei Liverpoolin Valioliigan kärkipaikalle ohi Chelsealle hävinneen Manchester Cityn.

– En ollut sekuntiakaan huolissani Salahin alkukaudesta. Jos tekee kymmenen maalia ensimmäiseen viiteen otteluun, kaikki uskovat sen tapahtuvan uudestaan. Jos taas tekee kauden aikana 39 maalia, todetaan, ettei se ole sama kuin 41 maalia. Meidän kaikkien täytyy siis tottua uudelle tasolle nousseisiin odotuksiin. Hän ei ollut pelannut koskaan viime kauden kaltaista vuotta ja haluaa tehdä saman nyt uudestaan.

Päästäkseen kimurantista C-lohkosta jatkoon tiistaina, Liverpoolin tulee voittaa Napoli kotikentällä 1-0 tai vähintään kahden maalin erolla.

 

Lue myös:

    Uusimmat