Mainos

Suudelma tekee brittiläisen onnelliseksi

Tuoreen tutkimuksen mukaan britit ovat onnellisimpia suudellessaan. Tutkimuksessa kansalta kyseltiin, mitkä ovat parhaat keinot päivän piristämiseen.

Tänään julkaistun laajan selvityksen mukaan brittiläiset tuntevat olevansa onnellisimpia silloin, kun he suutelevat intohimoisesti rakastamansa ihmisen kanssa.

More Than -vakuutusyhtiön tekemään tutkimukseen osallistuneista 2500 ihmisestä suuri osa koki tulevansa onnelliseksi halailusta tai puolisolta saamasta yllätyslahjasta. Kolmannes vastaajista kertoi kokevansa viikoittain yli viisi onnenhetkeä, jotka koostuvat lähinnä elämän pienistä asioista. Monet tulivat onnellisiksi mm. saadessaan istumapaikan bussissa tai hyvää palvelua ravintolassa.

Naisten ja miesten onnenhetket olivat yhtäläisiä perinteisten sukupuolisten stereotypioiden kanssa.
Naiset uskoivat tulevansa onnellisiksi, jos he löytävät täydellisen aviomiehen, pystyvät pudottamaan painoaan ja saamaan lapsia. Miehet sitävastoin pitivät napakymppinä, jos saisivat joskus maata rannalla upean vaaleaverikön seurassa ja juoda mielinmäärin olutta.

Kyselyssä britit myös kertoivat, mikä saa heidät turhautumaan. Ahdistavinta saarivaltion asukkaille on astua koiran ulosteeseen, joutua liikenneruuhkaan ja kärsiä elokuvateatterissa meluavista ihmisistä. Kotona britit ahdistuvat yleisimmin vauvan oksennuksesta työvaatteissa sekä sukkahousujen silmäpaoista.
(MTV3-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.