Susannan suunnitelma: Ohrakaskenmäki

Ollin ja Anun koti on moderni rivitaloasunto. Sisustus jatkaa samaa modernia linjaa. Silmiinpistävää tyylikkäässä sisustuksessa on värien ja tekstiilien vähyys. Piristäisin asunnon ilmettä lisäämällä tekstiilien, kasvien ja värien määrää.

Eteiseen hankitaan uusi kenkäkaappi. Lattiamateriaali on uljaan tyylikäs, isokokoinen laatta. Siihen on helppo stailata afrikkalainen tunnelma (kolme isokokoista kasvia, komea taulu ja talja lattialle).

Sisääntulon vasemmalla puolella sijaitsevasta työhuoneesta sisustetaan kotitoimisto. Ollin suuri työpöytä myydään pois, tilalle sisutetaan viehättävä pieni kotitoimisto.

Asunnon olohuone on yläkerrassa. Portaiden päässä sijaitsevien kaappien takaseinä maalataan Tikkurilan kultasävytteisellä maalilla. Olohuoneen kattoon ostetaan Stockmannilta viisi samanlaista, modernia kattoplafondia. TV siirretään pois ikkunan edestä ja sohvan tilalle tulee kaksi muhkeaa nojatuolia.

Parvekkeella sijaitseva komea grilli siirretään pihalle. Pöydälle ostetaan fonduepata ja seinän viereen tilaan sopivan kokoinen grilli. Parvekkeen lattia petsataan siistin tummanruskeaksi.

Makuuhuoneeseen tulee päiväpeitoksi ylellisen pehmeä kullanhohtoinen torkkupeite ja sängyn pääty teetetään puusepällä.

Lue myös:

    Uusimmat