Susan synnytti seisaaltaan parkkipaikalla – poliisipartio katsoi hämmentyneinä vieressä: "Kaikki on hyvin, olen kätilö ja hän synnyttää"

1:34
Susanin toinen lapsi syntyi parkkipaikalla keskellä kirkasta päivää – mieleenpainava synnytys taltioitui kameralle, katso!

Kameralla varustettu ovikello taltioi ainutlaatuisen tilanteen, kun nainen synnytti parkkipaikalla Floridassa, Yhdysvalloissa.

Susan ja Joseph Andersonilla oli kiire: avioparin toinen lapsi oli syntymäisillään. Jo automatkan aikana Susanista tuntui, ettei lapsi malttanut odottaa keskukseen saakka.

– Kun olimme automatkalla synnytyskeskukseen, käännyin aviomiestäni kohti ja olin ponnistamaisillani. Olin varma, etten ehtisi sisälle keskukseen asti, Susan muistelee Local 10 -sivustolle.

Floridalaispari kurvasi autolla parkkipaikalle ja suuntasi määrätietoisesti kohti sairaalan ovia. He eivät kuitenkaan ehtineet parkkipaikalta sisään asti, kun vauva ilmoitteli jo tulostaan.

Kiire loppui kuin seinään

Susan oli alun perin suunnitellut synnyttävänsä lapsensa joko osittain tai kokonaan lämpimässä vedessä altaassa. Vauvalla oli kuitenkin muita suunnitelmia. 

Kiire loppui kuin seinään aivan oven edustalle. Susan seisahtui aloilleen ja otti toisella kädellä tukea reidestään. Joseph oli karjuvan rakkaansa vierellä ja piti tätä kädestä ja huolehti, että Susan pysyy pystyssä, kun tämä ponnisti. 

Kätilönä sairaalassa työskentelevä Sandra Lovaina oli pariskuntaa vastassa ja riensi auttamaan paikalleen jähmettynyttä Susania. Ja ei aikaakaan, kun Susanin shortsien lahkeesta muljahti terve tyttövauva, jonka polvillaan ollut kätilö onnistui nappaamaan syliinsä.

Katso hätkähdyttävä tilanne yllä olevalta videolta!

Poliisit seurasivat tapahtumia järkyttyneinä

Parkkipaikalla olleet kaksi poliisia pääsivät myös seuraamaan ainutlaatuista hetkeä näköetäisyydeltä.

– Kaikki on hyvin, olen kätilö ja hän synnyttää juuri lasta, Lovaina sanoi poliiseille, jotka seurasivat hämmentyneinä tilannetta.  

Tyttövauva, joka myöhemmin sai nimekseen Julia, pääsi pian maailmaan putkahdettuaan äitinsä syliin. Natural Birthworks -synnytyskeskuksen omistaja, kätilö Gelena Hinkley kuvailee Susanin synnytystä todella ikimuistoiseksi. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja