Mainos

Vauva syntyi sairaalan parkkipaikalla – kuvaaja onnistui taltioimaan kauniin hetken

Floridalaisen pariskunnan poikavauva ei halunnut odottaa minuuttiakaan, vaan päätti syntyä synnytyssairaalan parkkipaikalle. Mukana ollut valokuvaaja sai tallennettua tämän ihmeen kauniisiin kuviin.

Viime päivinä sosiaalisessa mediassa on levinnyt kaunis kuva vastasyntyneestä vauvasta ja hänen vanhemmistaan. Aivan erityisen kuvasta tekee se, että kuva on otettu vain sekunteja sen jälkeen, kun lapsi oli syntynyt perheen autoon sairaalan parkkipaikalle.

Valokuvaamo Jaiden Photographyn työntekijä Stephanie Knowles seurasi ensimmäisiä asiakkaitaan sairaalalle heti sen jälkeen, kun äiti Lauren Strunkin supistukset alkoivat. Kun supistukset kovenivat ja lapsen isä Noah ajoi vahingossa väärälle sisäänkäynnille, heidän oli pakko ryhtyä toimeen itse. Vauva ei halunnut odottaa enää minuuttiakaan.

"Sanat eivät riitä kertomaan..."

Poika syntyi keskiviikkona kello 12.21 auton etupenkille isänsä avustamana. Pariskuntaa sairaalalle seurannut Knowles sai ikuistettua tämän ihmeellisen synnytyksen upeisiin kuviin, joista välittyy ennen kaikkea rauha. Kuvaaja kuvailee äitiä uskomattoman ihmeelliseksi ja vahvaksi naiseksi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Meillä ei ollut lääketieteellistä apua, joten oli minun roolini auttaa häntä. Mutta samalla tiesin, että hän ei haluaisi jättää väliin tätä kerran elämässä -otosta. Joten seisoin taustalla, annoin isän hoitaa homman ja kuvasin kaiken, kuvaaja kertoo tapahtuneesta.

– Sanat eivät riitä kertomaan, kuinka ihmeellistä sen ihmeen katsominen oli. Vielä ihmeellisemmäksi se muuttui, kun sain kuvattua sen kaiken, Knowles kertoo.

Äitiä ja lasta pidetään vielä sairaalassa tarkkailussa, mutta molempien kerrotaan voivan hyvin. 

Lähteet: WTSPMystatesman 

***

10:21


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.