Mainos

Surkealta kohtalolta pelastunut koira nukkui seisten – totuttelee nyt tavalliseen elämään

Koko tähänastisen elämänsä huonoissa olonsa viettäneellä koiralla on ollut vaikeuksia sopeutua uuden kotinsa mukavuuksiin, kuten omaan sänkyyn.

Monet eläinten turvakoteihin pelastetut koirat tottuvat uuteen elämäänsä nopeasti, mutta valitettavasti kaikille sopeutuminen hyviin oloihin ei käy yhtä helposti. Yksi näistä kovan kohtalon kokeneista koirista on nimeltään Harriet.

Harriet pelastettiin surullisenkuuluisalta korealaiselta tilalta, jossa koiria kasvatetaan lihakarjan tavoin ruoaksi. Vaikka koira on nyt päässyt turvaan, sillä on ollut vaikeuksia sopeutua tavalliselta kuulostaviin asioihin, kuten ihmisten läheisyyteen ja pehmeään sänkyyn. 

Floridalainen The Humane Society of Tampa Bay -järjestö julkaisi Facebookissa videon kolmevuotiaasta Harrietista, jonka kokemukset estävät sitä käymästä nukkumaan omaan sänkyynsä. Pehmeän patjan sijaan Harriet nukkuu seisaaltaan petinsä edessä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Näillä koirilla on takanaan vaikea matka ja vielä pitkä matka edessään. Mutta olemme toiveikkaita siitä, että heiluvat hännät ja mukavat sängyt muuttuisivat niille normaaleiksi, päivityksessä kerrotaan.

Edistystä tapahtuu joka päivä 

Tällä hetkellä Harriet viettää päivisin aikaa järjestön toimistossa oppiakseen sosiaalisia taitoja. Työntekijöiden mukaan koira on osoittanut kiinnostusta ihmisiä kohtaan, mutta ei ole vielä tehnyt aloitetta asian suhteen. Se ei myöskään vielä osaa kulkea talutushihnassa tai leikkiä muiden koirien kanssa. Työntekijöiden mukaan Harriet opettelee vielä kuinka olla koira.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka matka on hidas, myös tuloksia on syntynyt. Järjestön tuoreessa Facebook-päivityksessä kerrotaan, että vietettyään päivän toimistolla, koira oppi vihdoin käymään sänkyynsä kannustusten siivittämänä. Hyvä Harriet! 

Lähde: Fox13

***

1:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.