Mainos

Hylätystä repusta pilkisti jotain odottamatonta: ”Oli saattanut olla siellä pidemmänkin aikaa”

Vaikka koiran hylkääminen on aina julma teko, tässä tapauksessa oli onni, että hylkääminen tapahtui juuri tämän miehen läheisyydessä. 

Aivan kuten minä tahansa muunakin tavallisena työpäivänä, työpäivän päätteeksi floridalainen Jerry Murray nousi kuorma-autoonsa ja ajoi 35 minuutin mittaisen matkan kotiinsa vaimonsa ja kolmen koiransa luokse.

Autoon noustessaan hän huomasi kuitenkin jonkun liikkuvan sen lavalla. Katsottuaan tarkemmin hänen silmänsä osuivat kuonoon, joka pilkisti ulos hylätystä repusta. Repusta löytyi koiranpentu, joka makasi repussa paperi- ja muoviroskan seassa.

– Jähmetyin hetkeksi, sillä en voinut uskoa silmiäni. Minusta tuntui todella pahalta, että se oli siellä, ja että se oli saattanut olla siellä pidemmänkin aikaa, Murray kertoo erikoisesta löydöstään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Eläinten ystäväksi luokiteltava mies ei aikaillut, vaan ajoi nopeasti kotiinsa, jossa hän tarjosi pelokkaalle ja janoiselle koiralle vettä, pesun ja turvallisen nukkumapaikan.

Arka pentu sai elämälleen uuden mahdollisen 

Myöhemmin Murray vei pennun myös paikalliselle eläinlääkäriasemalle, jossa se tarkastettiin sairauksien ja mahdollisen mikrosirun varalta. Mikrosirua ei löytynyt, mutta kaksitoistaviikkoiseksi arvioidulta koiralta löydettiin sisäloisia ja korvainfektio. Vaikka miehellä oli jo entuudestaan kolme koiraa, hän ei pystynyt jättämään surullista pentua kenneliin, vaan päätti etsiä muita vaihtoehtoja. 

– Se tarvitsi vapautta ja paikan, missä se pystyy harjoittamaan jalkojaan ilman kahleita, Murray toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kun Facebookin kautta tehdyt etsinnät eivät tuottaneet tulosta, mies otti yhteyttä eläinsuoja Second Chance Friendsiin, josta aralle koiralle löytyi hyvä paikka, jossa se pystyy harjoittamaan itseluottamustaan ennen uuden kodin löytymistä. Eläinsuojan omistajapariskunnan mukaan pentu onkin viime päivinä vahvistunut kovaa vauhtia ja kerännyt aimo annoksen rohkeutta.

Vaikka kukaan ei saisi koskaan tietää miksi joku hylkäsi Zuesiksi nimetyn pennun, ainakin se sai nyt elämälleen toisen mahdollisuuden. Paikalliset viranomaiset käyvät paraikaa läpi tiekameroita löytääkseen vihjeitä koiran hylkääjästä.

Lähde: TheDodo 

***

1:55

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.