Koira pelastui pentutehtaasta – hoitokoti kuvasi sydäntä särkevän reaktion koiranpetiin: "Tämän puhdas ahneus teki tälle koiralle"

0:40
Mistä koiran aivokasvaimen tunnistaa?

Pikkukoira Jordan Knight pelastui pentutehtaasta. Ensimmäisenä iltanaan ihmiskodissa se ei osannut kiivetä sänkyyn makaamaan, koska oli niin tottunut ahtaisiin häkkiolosuhteisiin.

Pikkukoira Jordan Knight pelastettiin satojen muiden koirien tapaan karmivista oloista pentutehtaassa. Uusi koti sai pian nähdä, miten kovasti Jordan oli joutunut kärsimään.

Jordan sai nimen vasta kotihoitoon päästyään. Koiran hoiviinsa ottanut Melissa Lentz tiesi, että koira varmasti pelkäisi uudessa ympäristössä. Hän päättikin antaa Jordanille paljon tilaa, kertoo The Dodo.

Ei osannut nukkua sängyssä

Melissa tarkkaili Jordania turvallisen etäisyyden päästä. Illalla hän havaitsi sen lähestyvän koiranpetiä, jonka Melissa oli varta vasten hankkinut.

Jordan ei kuitenkaan mennyt petiin makaamaan: se lepuutti päätään sängyn reunalla ja nukahti seisoen.

– Se oli niin tottunut nukkumaan seisoen ahtaan häkin vuoksi. Se toimi samoin ensimmäisenä iltanaan kotihoidossa, Jordanin pelastanut organisaatio Releash Atlanta kuvaa.

Jordan ei osannut mennä petiin makaamaan.​​​​​​​ Jos video ei näy, katso se täällä.

"Tämän puhdas ahneus teki"

Järjestön mukaan Melissa siirsi heti videon kuvattuaan Jordanin petiin peiton kanssa. Lopulta koira nukkui hyvin.

Järjestön mukaan on tärkeää jakaa myös ahdistavia videoita, jotta totuus pentutehtailijoiden toimista paljastuu.

– Anna tämän mennä perille... Se seisoo koiranpedin vieressä, mutta sillä ei ole aavistustakaan, mitä sillä pitäisi tehdä, ja se on täysin unessa, Releash Atlanta kirjoittaa.

– Tämän puhdas ahneus teki tälle koiralle. Se on niin tottumaton kotiin ja ympäristöönsä, että se elää kuin se olisi vielä häkissä, kasattuna toisten koirien päälle, yrittäen vain pysyä hengissä ja olla mukavassa asennossa.

Osaa nyt nukkua pedissä ja istua sylissä

Pian Jordan ymmärsi, että sen entinen elämä on jäänyt taakse. Nyt Jordan rakastaa maata sohvalla muiden perheen koirien kanssa. Se on jopa istunut Melissan sylissä. Yöt Jordan nukkuu nyt sängyssään.

Tulevaisuudessa Jordan alkaa etsiä omaa kotia. Releash Atlanta muistuttaa, ettei vaikeista oloista saapunut koira heti toimi "kuin muut koirat".

– On mahdotonta olettaa, että ne muuttuisivat yhdessä yössä, mutta teemme parhaamme, jotta pyyhkisimme pois niiden menneisyyden ja korvaisimme sen rakkaudella, huomiolla ja mukavuudella samalla, kun ne oppivat elämään kokonaan uudessa maailmassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja