Michael Bublen kolmivuotiaan pojan syöpädiagnoosista liikkuu villejä huhuja – "kyseessä ei ole leukemia"

Laulaja Michael Bublen perhepiiristä on kumottu huhuja, joiden mukaan tähden kolmivuotias poika olisi sairastunut leukemiaan. Pojalla on kuitenkin todettu syöpä.

Grammy-palkitun solisti Michael Bublen käly on kumonnut huhuja, joiden mukaan tähden poika olisi sairastunut leukemiaan.

Bublen vaimon argentiinalaisen Luisana Lopilaton sisko Daniela kertoo myös, ettei kolmivuotiaan Noahin syöpä oli vaikuttanut lapsen keskushermostoon.

Buble ja hänen vaimonsa julkaisivat perjantaina lausunnon, jossa he kertoivat heidän kolmivuotiaan poikansa sairastuneen syöpään. He kertoivat pojan käyvän läpi syöpähoitoja, mutta eivät määritelleet minkälaisesta syövästä on kyse.

Mirror-lehti kertoo, että argentiinalaistoimittaja oli saanut Bublen kälyltä, Daniela Lopitanolta tekstiviestin, jossa tämä pyysi toimittajia olemaan spekuloimatta syövän syytä. 

– Michael ja sisareni tulevat julkaisemaan lisää lausuntoja asioiden edetessä. En oikein voi sanoa enempää. Kyseessä ei kuitenkaan ole leukemia tai keskushermostoon vaikuttava syöpä, kuten jotkut ovat väittäneet. Enempää en voi sanoa.

Michael Bublella ja hänen vaimollaan on kolmivuotiaan Noahin lisäksi yhdeksän kuukautta vanha poikavauva Elias.

– Meidän molempien urat ovat nyt tauolla – kaikki huomiomme ja aikamme menee nyt siihen, että Noah saadaan kuntoon, parin Facebookissa julkaisemassa lausunnossa kerrotaan.

Lue myös:

    Uusimmat