Supertähti Harry Styles täytti vuosia – näin maailman suosituimpiin lukeutuva artisti on muuttunut

McKinley pyysi maailmantähdeltä apua kertoakseen äidilleen suuren salaisuuden 1:20
Harry Styles auttoi faniaan tulemaan kaapista kesken keikan.

Harry Styles juhlii syntymäpäiväänsä 1. helmikuuta.

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Harry Styles juhlii syntymäpäiväänsä 1. helmikuuta, jolloin artisti täyttää 29 vuotta. Tällainen on ollut hänen matkansa maailmanlaajuiseen suursuosioon!

Styles aloitti uransa vuonna 2010 X-Factor -ohjelman kautta. Hän osallistui kilpailuun sooloartistina, mutta ohjelman myötä hänestä tuli osa poikabändi One Direction yhdessä Zayn Malikin, Liam Paynen, Niall Horanin ja Louis Tomlinsonin kanssa.

One Direction jäi määrittelemättömälle tauolle vuonna 2016, jonka jälkeen yhtyeen jäsenet ovat luoneet omia soolouriaan. Hajoamisen jälkeen myös Styles on toteuttanut omaa visiotaan sooloartistina, jonka myötä artisti on ponnahtanut todelliseen maailmanmaineeseen.

Sittemmin Styles on rikkonut lukuisia ennätyksiä. Artistin As it was -kappale on soinut radioissa ympäri maailmaa julkaisustaan lähtien. Kyseinen kappale rikkoi niin ikään ennätyksen ollessaan 15 viikon ajan Yhdysvaltojen Billboard-listan ykkösenä. Musiikkiuransa lisäksi hän on toiminut näyttelijänä ja mallina. Stylesiä kuvaillaan usein tyyli-ikoniksi, joka rikkoo perinteisiä sukupuolistereotypioita.

Maailman halutuimpiin poikamiehiin kuuluvan Stylesin rakkauselämä on ollut yleisön kiinnostuksen kohteena. Hänet on yhdistetty muun muassa näyttelijä-ohjaaja Olivia Wildeen, jonka kanssa rakkauden kerrotaan roihahtaneen Stylesin tähdittämässä Don’t Worry Darling -elokuvan kuvauksissa. Sittemmin suhde on kuitenkin kariutunut.

Vuonna 2023 Stylesin tuorein albumi Harry's house on Spotifyn mukaan maailman kuudenneksi kuunnelluin albumi. Talouslehti Forbesin mukaan artistilla pyyhkii myös taloudellisesti hyvin, sillä hänen kerrotaan tienanneen 42 miljoonaa dollaria vuonna 2022.

Lue myös:

    Uusimmat