One Direction -poikabändin perustamisesta 10 vuotta – mitä tähdille kuuluu nyt?

Brittiläisen One Direction -poikabändin perustamisesta tuli kuluneeksi 10 vuotta. 

X Factor -sarjasta vuonna 2010 julkisuuteen nousseen One Direction -yhtyeen perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi tasan 10 vuotta.

16-18-vuotiaat Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles ja Louis Tomlinson hakivat kukin tahoillaan suosittuun kykyohjelmaan, ja kisan edetessä heistä koottiin bändi, One Direction. Yhtye sijoittui lopulta kilpailussa kolmanneksi. 

Bändi muistetaan hiteistä, kuten What Makes You Beautiful, Story of My Life, Drag Me Down, Best Song Ever ja Perfect.

One Direction ehti julkaista yhteensä viisi albumia. Viimeisimmän albumin jälkeen yhtye ilmoitti jäävänsä tauolle vuonna 2016.

Harry Styles oli 16-vuotias osallistuessaan The X Factor -ohjelmaan. One Directionin jälkeen hän on julkaissut kaksi albumia; Harry Styles ja Fine Line. Rolling Stones nimesi Stylesin Sign of the Times -biisin vuoden kappaleeksi vuonna 2017.

Styles on yhdistetty uransa aikana muun muassa Love Island -juontaja Caroline Flackiin, Taylor Swiftiin, Kendall Jenneriin, Camilla Roween sekä Nicole Scherzingeriin. Tällä hetkellä miehen kerrotaan viihtyvän sinkkuna.


Liam Payne haki X Factor -sarjaan jo vuonna 2008 vain 14-vuotiaana. Tuolloin hän pääsi osioon, joissa kisataan tuomareiden talossa. Vuonna 2010 onni kuitenkin potkaisi tähteä ja hän eteni livelähetyksiin One Directionin kanssa. Paynen sooloalbumi LP1 julkaistiin vuonna 2019. 

Poppari sai ensimmäisen lapsensa, Bearin, yhdessä The X Factor -tuomari Cheryl Colen kanssa vuonna 2017. Sittemmin pari on eronnut.


Niall Horan oli myös 16-vuotias, kun asteli kykykilpailun karsintaan. Sittemmin hän julkaissut kaksi albumia Flicker ja Heartbreak Weather.

Horan on yhdistetty lehdissä muun muassa laulaja Hailee Steinfeldiin sekä Selena Gomeziin, jonka kanssa he ovat kertoneet olevansa hyviä ystäviä. 

Zayn Malik oli 17-vuotias kun One Direction perustettiin. Hän jätti bändin viiden vuoden jälkeen, maaliskuussa 2015.

– Lähden, koska haluan olla normaali 22-vuotias, joka pystyy rentoutumaan ja viettämään aikaa valokeilan ulkopuolella, hän tiedotti tuolloin. 

Malik odottaa parhaillaan tyttöystävänsä Gigi Hadidin kanssa perheenlisäystä. Pariskunta yhdistettiin toisiinsa ensimmäisen kerran vuonna 2015.

Myös Louis  Tomlinson on julkaissut yhden sooloalbumin One Directionin jälkeen. Walls julkaistiin tänä vuonna. 

Tomlison oli ensimmäinen bändistä, joka sai perheenlisäystä. Poppari ja Briana Jungwirth saivat Freddie-pojan vuonna 2016.

Vuonna 2017 Tomlinson palasi yhteen ex-tyttöystävänsä Eleanor Calderin kanssa ja pari pitää edelleen yhtä. 

Lähteet: BuzzfeedOk!, Billboard

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja