Harry Styles ajeli hiuksensa – faneilta täystyrmäys: "Tämä on musertavaa"

McKinley pyysi maailmantähdeltä apua kertoakseen äidilleen suuren salaisuuden 1:20
Katso myös: Fani pyysi Harry Stylesilta apua kertoakseen äidilleen suuren salaisuuden

Harry Stylesin uusi hiustyyli on herättänyt keskustelua laulajien fanien keskuudessa.

Brittimuusikko Harry Styles on totuttu näkemään kuohkeissa ruskeissa kutreissa, mutta nyt laulajan tuttu hiustyyli on enää vain muisto menneisyydestä. 

Viihdesivusto TMZ julkaisi torstaina tuoreita kuvia Stylesista ja tämän heilasta, näyttelijä Taylor Russellista  U2-yhtyeen Las Vegasin konsertissa. Kuvissa näkyy, että Styles on ajellut hiuksensa ja rokkaa nykyään lyhyttä siilitukkaa.

Monet fanit harmittelevat sosiaalisessa mediassa, että Styles on päättänyt luopua ruskeista kutreistaan. Laulajan tyylimuutosta kommentoidaan muun muassa viestipalvelu X:ssä.

– Minä esittämässä, etten ole kiinnostunut Harry Stylesin hiuksista, jotta ne kasvaisivat nopeammin takaisin, yksi kirjoittaa lisäten julkaisuunsa videoklipin laulaja Adelesta katselemassa ympärilleen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Mitä tarkoitatte, että Harry Styles ajeli päänsä, en ole edes fani, mutta tämä on musertavaa, toinen kirjoittaa.

– Rakastan Harry Stylesia niin paljon ja puolustan kaikkea mitä hän tekee, mutta tämä hiustyyli ei ole hyvä, olen pahoillani, kolmas raapustaa.

– Harry Styles leikkasi hiuksensa? Miksi hän tekisi itselleen niin likaisen tempun? neljäs harmittelee.

Styles aloitti uransa vuonna 2010 X-Factor -ohjelman kautta. Hän osallistui kilpailuun sooloartistina, mutta ohjelman myötä hänestä tuli osa poikabändi One Direction yhdessä Zayn Malikin, Liam Paynen, Niall Horanin ja Louis Tomlinsonin kanssa.

One Direction jäi määrittelemättömälle tauolle vuonna 2016, jonka jälkeen yhtyeen jäsenet ovat luoneet omia soolouriaan. Styles on tänä päivänä yksi maailman suosituimmista artisteista. 

Lue myös:

    Uusimmat