Supertähti Harry Styles paljastaa hävenneensä seksin harrastamista: "Mietin, miksi häpeän"

McKinley pyysi maailmantähdeltä apua kertoakseen äidilleen suuren salaisuuden 1:20
Harry Styles auttoi konsertissaan fania kertomaan tämän äidille seksuaalisesta suuntautumisestaan.

Harry Styles ei määrittele seksuaalista suuntautumistaan julkisuuteen.

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Harry Styles, 28, ei pitänyt One Direction -yhtyeen aikoihin siitä, että muut ihmiset tiesivät hänen seksielämästään.

– Pitkän aikaa tuntui, että ainoa asia, joka oli vain minun oli seksielämäni, laulaja kertoo tuoreessa haastattelussa.

– Häpesin sitä niin. Häpesin edes ajatusta siitä, että ihmiset tietäisivät edes, että harrastan seksiä. Saati kenen kanssa, hän lisäsi. 

Poikabändi One Direction esiintyi vuodet 2010-2015. Yhtye nousi maailmanmaineeseen sijoituttuaan kolmanneksi Britannian X-Factor -ohjelmassa. Uransa alkuvaiheessa Styles kertoo kipuilleensa sen kanssa, keneen hän voi luottaa ja keneen ei, mitä tuli myös huhuihin hänen seksipartnereistaan ja seksuaalisesta suuntautumisestaan.

Jälkimmäistä on spekuloitu muun muassa fanien toimesta jo useita vuosia, mutta Styles ei aio tuoda asiaa tietoisesti julkisuuteen. Tyyli-ikoniksi nimetty Styles on seurustellut näyttelijä Olivia Wilden kanssa yli vuoden.

– Pääsin mielentilaan, jossa kysyin itseltäni miksi häpeän. Olen 26-vuotias sinkku mies. Se on melkein sama asia kuin "kyllä, harrastan seksiä", hän kuvaili oivallustaan.

Samalla laulaja kertoo olleensa seksielämästään avoin ystävilleen, mutta painottaa tiedon olevan hänelle henkilökohtaista.

– Koko pointti siinä, mihin meidän pitäisi olla menossa, eli kohti kaikkien hyväksymistä ja avoimuutta. Kaikkea ei tarvitse määritellä eikä selventää sitä, mihin laatikkoon laitat ruksin.


Lue myös:

    Uusimmat