Supertähti Gareth Bale ripittää Real Madridin faneja: "Se on väärin – ei mitään järkeä"

Real Madridin jalkapallotähti Gareth Bale kritisoi seuransa faneja. Walesilaishyökkääjä ei suostu ymmärtämään buuausta, jota hän on saanut osakseen.

Bale sai osan Real Madridin faneista kuumenemaan tavalla, jolla hän juhli viime vuonna Walesin EM-kisapaikkaa. Golfin ystävänäkin tunnettu Bale piteli Walesin joukkuekaveriensa kanssa maan lippua, johon oli kirjoitettu: "Wales. Golf. Madrid. Tässä järjestyksessä."

Real Madridin kohdattua myöhemmin Real Sociedadin madridilaisfanit buuasivat joka kerta, kun Bale koski palloon. 

– En juuri tiennyt tuollaisesta tultuani Madridiin. Se on yksi asioista, joita et odota. Et odota omien kannattajiesi tekevän tätä omalle pelaajalleen, Bale kommentoi tapausta The Hat-Trick -podcastissa Daily Mailin mukaan.

– Ymmärrän, jos se on osoitettu joukkueelle, jos emme pelaa hyvin tai olemme puoliajalla perässä parilla maalilla. Mutta omalle pelaajalle buuaaminen tai viheltäminen, kuten he tekevät, on vain väärin.

Vuodesta 2013 lähtien Real Madridia edustanut Bale alleviivasi, että pelaaja haluaa fanien pysyvän tukena, kun tämä pelaa huonosti.

– Jos he alkavat viheltää, itseluottamus vain laskee enemmän ja kaikesta tulee vaikeampaa.

Bale kuvaili olevansa fanien toiminnasta hämillään. Supertähden mukaan pilkka kolahtaa fanien omaan nilkkaan.

– Alat pelata huonommin, mikä saa heidät vielä vihaisemmiksi. He satuttavat itseään niin. Tuossa ei ole minun mielestäni mitään järkeä.

Lue myös:

    Uusimmat