Supertähti Gareth Bale lähetti piikin Real Madridille Walesin voitonjuhlissa – ”Se on aika hauskaa"

Walesin suurin tähti Gareth Bale oli mukana johdattamassa maataan ensi kesän EM-kisoihin. Wales varmisti paikkansa kisoissa, kun se kaatoi tiistaina Unkarin 2-0-lukemin. Nousujuhlissa Bale lähetti piikin seurajoukkueelleen.

Bale on pyörinyt kesästä lähtien erilaisissa otsikoissa liittyen hänen tulevaisuuteen Real Madridissa. Walesilaistähti Balen on uutisoitu muun muassa viihtyvän mieluummin golfkentällä kuin joukkueensa parissa. Bale itse ei ota espanjalaismedian kirjoituksia tosissaan.

– Rehellisesti pidän espanjalaismediaa hulvattomana. Varsinkin jotkut kuvat ja tarinat, joita kaverini ovat minulle lähettäneet. Ihmiset eivät tiedä, mistä on kyse, joten se on aika hauskaa, Bale kommentoi Goalin mukaan.

Walesin kannattajat keksivät viimeisten karsintaotteluiden aikana uuden kannatuslaulun, jossa he laulavat sanoja Wales, golf ja Madrid viitaten Balen ympärillä velloviin puheisiin. Myös Bale on kuullut kyseisen laulun.

– Olen kuullut sen, ja pojat ovat nauraneet sille. Se on hyvää hauskanpitoa.

Kyseinen laulu ei jäänyt huomioimatta muiltakaan pelaajilta, sillä Bale nähtiin EM-kisapaikan varmistumisen jälkeen tanssimassa joukkuetovereidensa kanssa Walesin lipun kanssa, jossa lukenut teksti oli piikki suoraan Real Madridille.

– Wales. Golf. Madrid. Tuossa järjestyksessä, Walesin lipussa luki.

Katso video tilanteesta

Lue myös:

    Uusimmat