Real Madrid -fanien hampaisiin joutunut Gareth Bale hakee lohtua golfkentältä – "Se pitää minut henkisesti virkeämpänä"

Real Madridin tähtipelaaja Gareth Bale on joutunut tällä kaudella useamman kerran omien faniensa hampaisiin. 30-vuotias Bale hakee usein lohtua golfkentältä. Vuodesta 2013 asti Real Madridin valkoisessa paidassa pelannut on saavuttanut urallaan paljon. Aikoinaan maailman ennätyssummalla Real Madridiin siirtynyt Bale on vuosien varrella hurmannut fanit peliesityksillään, mutta toisinaan Bale on joutunut myös omien kannattajiensa hampaisiin.

– 80 000 ihmistä on viheltänyt minulle, koska en pelannut hyvin. Ensimmäisellä kerralla ihmettelin, mitä tämä on. Se ei ole kivaa, eikä se tee hyvää itseluottamuksellesi, Bale kertoo Erik Anders Langin haastattelussa.

Bale ymmärtää, että tähtipelaajan status tuo mukanaan myös paineita, mutta fanien tyly käytös oman suosikkijoukkueensa pelaajia kohtaan menee yli ymmärryksen.

– Minä en vain tajua sitä. Jos sinulla on vaikeaa kentällä, sitä luulisi fanien olevan sinun tukenasi ja yrittävän saada sinut pelaamaan paremmin, koska se saa heidät iloiseksi, Bale sanoo. 

Bale tunnetaan innokkaana golfarina. Kun asiat eivät välttämättä kulje jalkapallokentällä toivotusti, hakee hän lohtua golfkentältä.

– On mukavaa olla kentällä ja päästä eroon kaikesta, eikä tarvitse miettiä jalkapalloa. Varsinkin, jos se ei suju hyvin.

Bale uskoo, että golfin pelaamisesta on hyötyä myös jalkapallossa.

– Minä uskon niin. Tosi monet eivät. Golf pitää minut henkisesti virkeämpänä. Kun pelaa jalkapalloa ja katsoo kotona jalkapalloa, ja kuinka muut puhuvat siitä, se voi olla liikaa ja tuottaa sinulle henkisiä ongelmia, Bale kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat