Supertähden vinkkeihin tarttunut Joonas Donskoi mieliruokaansa vailla Coloradossa – Kärpissä tarttunut lempinimi naurattaa: "Ruokapuoli ei ilmeisesti ollut ihan niin hyvä"

3:47
Donskoi iski huhtikuun alussa hattutempun alle kolmeen ja puoleen minuuttiin.

Ykkösketjun jälkeen eniten maaleja Colorado Avalanchessa tällä kaudella iskenyt Joonas Donskoi (15+14=29) on säilyttänyt rakkauden mieliherkkuunsa, vaikka ruokavalio onkin kokenut muutosta.

Donskoi kertoi MTV Urheilun haastattelussa lähes kaikkien joukkueen pelaajien ottaaneen vastaan uusia ravintovinkkejä supertähti Nathan MacKinnonilta. Niihin eivät kuitenkaan lukeudu siivet, joilla on ollut aina paikka Donskoin sydämessä.

Kärpät-vuosien pelitoveri Lasse Kukkonen esittikin Donskoille kysymyksen, vieläkö siivet raahelaiselle tätä nykyä maittavat?

– Siipien syöminen on jäänyt nyt aika vähälle jo siitäkin syystä, että täältä ei saa sellaisia kuin Suomesta, mutta myös sen vuoksi, että olen yrittänyt olla tarkka tuon ruokavalion kanssa. Kyllä ne siivet silti maistuu, ei siitä pääse yli eikä ympäri, Donskoi nauroi.

– Kun Kukkonen tuli takaisin Kärppiin, minut tunnettiin lempinimellä Pöhö. Ruokapuoli ei ilmeisesti ollut ihan niin hyvä kuin se voisi olla.

Koronaviruksesta toipunut Donskoi palasi kaukaloon perjantaiaamuna ja alusti Coloradon toisen maalin, kun joukkue voitti San Jose Sharksin maalein 3-0.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja