Mikko Rantanen kiehahti Ismo Lehkosen sanoista – NHL-tähti antoi palaa huippupelin jälkeen: "Puhui paskaa"

Mikko Rantanen katkaisi sysimustan putkensa - massiivinen osuma nosti Coloradon tasoihin 0:53
Mikko Rantanen katkaisi sysimustan putkensa – massiivinen osuma nosti Coloradon tasoihin (video: NHL.com)

Colorado Avalanchen suomalaistähti Mikko Rantanen katkaisi yhdeksän ottelun maalittoman putkensa yön NHL-kierroksella. Suomalaistähti lähetti ottelun jälkeen kipakan viestin Suomeen ja Ismo Lehkosen suuntaan.

Rantanen oli tehokkaalla pelipäällä (1+2), kun Avalanche kaatoi Calgary Flamesin 6–5. 

Rantasen nyt katkennut yhdeksän pelin maaliton pätkä oli pisin sitten kauden 2017–2018, jolloin suomalainen kiekkoili kymmenen ottelua ilman osumaa.

Ottelun jälkeen hyökkääjä lähetti viestin Suomeen. Rantasen joukkuetoverin Artturi Lehkosen isä, kiekkoasiantuntija Ismo Lehkonen arvosteli Rantasen viimeaikaisia otteita eilen julkaistussa Ylen jutussa.

Lehkosen mukaan suomalaishyökkääjän kesäharjoittelujakso ei ollut yhtä hyvä kuin aikaisemmin. 

Voisiko olla, että Mikolla on tullut seinä hetkeksi vastaan. Hänellä ei kauhean hyvä kesä ollut. Paljon oli kissanristiäistä, Helsingissä piti olla ja muuta. Varmaan hän tietoisestikin ajoi raskaiden vuosien jälkeen konetta alas, mutta ehkä urheilua ei ihan samalla tavalla tullut tehtyä kuin aiemmin, Ismo Lehkonen linjasi Ylellä. 

Kolmen tehopisteen illan jälkeen Rantanen antoi Lehkoselle takaisin pukuhuonehaastattelussa. 

– Erään suomalaisen NHL-pelaajan isä puhui minusta paskaa mediassa. Etten olisi harjoitellut viime kesänä kuten ennen. Hän keksi asioita päästään. Tuo (pelisuoritus) oli hänelle. Jos puhut paskaa, se iskee sinuun takaisin, Colorado-tähti sivalsi. 

Rantanen on iskenyt tällä kaudella 28 pelaamassaan ottelussa tehopisteet 13+21=34.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat