Suosittu bloggaaja Eveliina Ylönen on kuollut 40-vuotiaana

Queen of Eve -blogistaan tunnettu Eveliina Ylönen on menehtynyt.

Suosittu bloggaaja Eveliina Ylönen on menehtynyt vain 40-vuotiaana. Ylönen tunnettiin Queen of Eve -blogistaan.

Tieto Ylösen kuolemasta julkaistiin naisen sosiaalisen median tileillä keskiviikkoiltana. 

– Suruksemme ilmoitamme, että maanantaina rakas Eveliina nukkui luotamme pois kotonaan. Et ole ikiunessa, et ole poissa,
olet tuhat tuulta puistikoissa, olet valon välke aallokossa, olet timantti hankien loistossa. Et ole jättänyt meitä, et ole vaiti, olet lintujen laulu taivaalla, olet kuiskaus viljapellolla, olet henkäys rakkaasi poskella, Ylösen läheiset kirjoittivat Instagramissa julkaistussa suruviestissä.

Ylönen oli Vaikuttajamedia-sivuston toinen perustaja. Hänen ystävänsä ja sivuston toinen perustaja Johanna Tolppola​​​​​​​ julkaisi sivustolla kirjoituksen, jossa kertoo kollegansa menehtymisen tulleen täytenä yllätyksenä.

– Olin Even kanssa viestitellyt tuttuun tapaan sunnuntaina ja viikonlopun aikana. Maanantaina aamulla olin mennyt hyvällä fiiliksellä töihin ja sain puhelun Eveliinan poismenosta. Menin shokkiin ja alkuun en uskonut, että näin on käynyt. Menin töissä vessaan, jossa itkin ja vapisin. Alkushokki vain syveni. Lähdin sillä sekunnilla pois töistä ja päivä meni itkiessä ja sulatellessa asiaa. Eihän tällaista voi sattua.

Ylösen menehtymisestä uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja