Suositko seksikästä vai viatonta – voiko tämä vaikuttaa alusvaatemieltymyksiisi?

Kauniit, istuvat alusvaatteet tuovat tunnetusti kantajalleen itsevarmuutta – niiden on myös sanottu paljastavan naisen todellisen minän. Jokaisella meillä on omat mieltymyksemme, mutta voiko alusvaatteiden kirjoon vaikuttaa oma horoskooppimme? Katso hauska listaus ja ota selvää, osuiko kuvaus oikeaan.

Jokainen lienee joskus lukenut oman päivähoroskooppinsa sekä tähtimerkkinsä luonneanalyysin, mikä paljastaa millainen luonne esimerkiksi Leijonalla on, mikä onkaan Oinaan lempiväri, mikä ammatti Jousimiehelle sopii ja millainen onkaan.

Tähtimerkkien luonneanalyysien avulla voikin tulkita lähes mitä tahansa – jopa alusvaatemieltymyksiä. Lingerieweapon.com listasikin, millaisia alusvaatteita eri tähtimerkit suosivat. Osuivatko mieltymykset mielestäsi oikeaan?

Lue myös:

Näin horoskoopit vaikuttavat alusvaatevalintoihimme:

Oinas 21.3.–19.4.

Rohkea ja tulinen Oinas on myös äärimmäisen rohkea alusvaatevalinnoissaan.

Oinas suosii punaista väriä alusvaatteissaan, sillä se korostaa kaksinkerroin Oinaan tulista seksuaalisuutta. Punainen on Oinaan kiistaton lempi- sekä onnenväri, ja mikä parasta – se ei ole koskaan pois muodista. Punainen silkki tai satiini luo mielikuvan kuumasta liekistä, joka puolestaan assosioi kiihkoa ja aistillisuutta. Eri tutkimuksien mukaan miehet kokevat punaisen värin myös kaikista eroottisimpana.

Koska Oinas on tunnetusti rohkea, on tämä tähtimerkki myös valmis kokeilemaan esimerkiksi seksikkäisiin roolileikkeihin sopivia alusvaatteita.


Härkä 20.4.–20.5.

Seksikkäät alusvaatteet toimivat järkkymättömälle Härälle pelastuksena tylsyydeltä ja yksitoikkoiselta arjelta. Härkä suosii esimerkiksi värikkäitä – jopa vastaväreillä viekoittelevia – sekä kuviollisia, koristeltuja ja kirjailtuja alusvaatteita.

Esimerkiksi herkät, kukkakuviolliset ja luonnollisen pehmeät pikkupöksyt löytyvät naisellisen Härän alusvaatelaatikosta. Toisin sanoen Härän alusvaatevalinnat kuvaavat häntä hyvin paljon ihmisenä: tärkeintä ovat kauniit, kirkkaat värit – eli elämänilo. Härällä jos kenellä on myös taipumusta valita alusvaatteiden väri oman mielialansa mukaan.


Kaksoset 21.5.–20.6.

Lennokas (joskus jopa kirjaimellisesti) Kaksoset-tähtimerkki on sitä mieltä, että myös pieni on kaunista – ainakin mitä tulee alusvaatteisiin. Kaksoset-nainen haluaa esitellä parhaita puoliaan ja viehättyy esimerkiksi varsin minimalistisista, pitsillä koristelluista tangoista sekä läpinäkyvistä alusvaatteista.

Flirttailua rakastava Kaksoset-tähtimerkki haluaakin hurmata kumppaninsa yhä uudestaan ja uudestaan, joten voit olla varma että hänen alusvaatelaatikostostaan löytyy erityisen vietteleviä alusvaatteita, saumasukkia ja yöasuja. Myös nuden sävyiset alusvaatteet kuuluvat tämän tuuliviirin mielitiettyihin, sillä nehän herättävät herkästi mielikuvan Aatamin asusta.


Rapu 21.6.–22.7.

Herkkääkin herkemmän Ravun kannattaa suosia alusvaatevalinnoissaan herttaista vaaleanpunaista sekä pinkkiä. Miehen on vaikea pitää näppejään erossa Ravusta: tätä tapausta tekee mieli vain halia ja pusutella, mutta alitajuisesti myös suojella pahalta maailmalta. Vaaleanpunaiset alusvaatteet valitseva Rapu-nainen on useimmiten ujo ja hitusen naiivi; jos haluat olla rohkea, valitse karmiininpunaista tai fuksiaa. Energisemmät Ravut suosivat myös pastellinsävyjä, jotka vaikuttavat fyysiseen suoritukseen sekä henkiseen rentoutumiseen: pehmeää sinistä, vaaleaa keltaista, persikan-, samppanjan- ja kermansävyjä.

Rinnat ovat Ravulle tärkeät, joten hän myös haluaa korostaa niitä: satiiniset push up -liivit, joissa on esimerkiksi koristeellista röyhelöä.


Leijona 23.7.–22.8

Kultaa ja kimalletta rakastava, omanarvontuntoinen Leijona suosii vahvaa oranssia.

Psykologisella tasolla oranssi väri saa sydämen tykyttämään kahta kauheammin (eli syke voimistuu), ja se kuvastaa sisukkuutta ja nautintoja. Oranssi on myös varsin harvinainen värivalinta alusvaatteiden suhteen, joten Leijona-nainen erottuu aina edukseen. Muita sopivia värivalintoja ovat kulta, kupari ja meripihkan sävyt. Oranssihtavat alusvaatteet näyttävät myös erityisen hyviltä niin kalpeaa kuin ruskettunuttakin hipiää vasten.

Leijonat suosivat myös – kuinkas muutenkaan – tiikeri- tai leopardikuviollisia alusvaatteita. Leijona haluaa viestittää jopa alusvaatteillaan olevan yksinkertaisesti "upea".


Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyt-tähtimerkki ei syty kirkkaista sävyistä tai muutoinkin ylitsepursuavan seksikkäistä alusvaatteista. Sen sijaan ruskeat sävyt vetävät maanläheistä Neitsyttä automaattisesti puoleensa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Neitsyt olisi tylsä tapaus: nimittäin ruskeat alusvaatteet viestittävät, että nyt kaivataan tekoja, ei sanoja. Seksi saa olla mieluummin fyysistä toimintaa, kuin romanttista hapatusta.

Pitkät šifonkiset yöpuvut ja -leningit sekä muut yöasut jotka ovat tehty mikrokuidusta tai muista keveistä, soljuvista kankaista ovat Neitsyen mieleen. Ne kuvastavat hyvin tämän älykästä, analyyttista luonnetta.


Vaaka 23.9.–23.10.

Jos harmoniaa rakastava tähtimerkki Vaakaa pitäisi kuvailla julkisuudenhahmona, loistava esimerkki tästä olisi burleskikaunotar Dita Von Teese posliini-ihoineen ja tulipunaisine huulineen.

Burleski kiteyttää sivistyneet, seksikkäät ja äärimmäisen naiselliset asukokonaisuudet – ja juuri sellaisia Vaaka rakastaa. Vaaka suosii alusvaatteita, joissa on ripaus glamouria, hitunen retroa: samettia, satiinia ja pitsiä, joissa on lämpimiä, rikkaita sävyjä.

Vaaka ei siis pelkää teatraalisuutta alusvaatteittensa kanssa; nehän edustavat klassista erotiikkaa. Vaa'alle sopivatkin ketunnokkamaiset rintaliivit, korkeavyötäröiset alushousut, verkkosukkahousut sekä korsetit.


Skorpioni 24.10. –22.11.

Seksuaalista energiaa uhkuva Skorpioni haluaa olla kumppaninsa silmissä viettelijättärien kuningatar. Niinpä oikeiden alusvaatteiden valinta ei ole Skorpionille leikin asia: hän suhtautuu vaatekaappinsa sisältöön äärimmäisellä vakavuudella.

Skorpionin alusvaatevalintoja voisikin kuvailla sanoilla provosoiva sekä kiehtova. Skorpioni-nainen suosiikin korsetteja tai korsettimaisia yläosia, pitsiä, satiini ja harsomaista kangasta.

Skorpioni-naisen suosikkeihin kuuluvat myös balconette-rintaliivit sekä muut hyvin istuvat, naisellisuutta korostavat yläosat.


Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimies on mielenkiintoinen ja hauska tapaus, ikuisesti nuori (ainakin sydämeltään). Jousimies uskaltaa ja haluaakin kokeilla aina kaikkea uutta. Jousimiehen alusvaatekavalkadista ei siis löydy hailakoita tai tylsiä värejä.

Jousimies sen sijaan luottaa tummanpuhuviin värivalintoihin kuten klassiseen mustaan tai muihin tummiin sävyihin. Se luo mielikuvan aggressiivisesta seksuaalisuudesta, jonka Jousimies on valmis allekirjoittamaan milloin tahansa. Älä siis ihmettele, Jousimieheltä löytyy laatikostaan taatusti sukkanauhaliivit, saumasukat...


Kauris 22.12.–19.1.

Kauris-nainen valitsee mieluummin klassista mustaa tai valkoista, ja kääntää kylmästi selkänsä krumeluureille ja muille ylimääräisille yksityiskohdille. Yksinkertaisuus – alusvaatteiden saralla – on Kauriin mielestä kaunista.

Valkoinen väri korostaa luonnollista kauneutta; valkoiset alusvaateet valitseekin itsevarma nainen, joka etsii kumppania tositarkoituksella. Kauris näkeekin herkästi kumppaninsa sisimmän kauneuden ja toivoo, että tässä on nyt tosi kyseessä.

Lumivalkoinen väri kuvastaa oivallisesti Kauriin energiaa: valkoisiin verhoutunut Kauris on kuin häikäisevä lumikuningatar.


Vesimies 20.1.–19.2.

Vesimiestä ei hurmata paljeteilla tai kristallikoristeilla. Täydellinen alusvaatevalinta Vesimiehelle onkin violetti.

Violetti on aristokraattinen väri, joka kuvaa älykkyyttä – siksi se sopiikin naiselle, joka pursuaa ideoita ja inspiraatiota. Psykologisesti purppuran-, lilan- ja violetin sävyt kuvaavat tieteen selittämättömiä mysteereitä ja kuninkaallisuutta. Punaisen tulinen energia ja sinisen jääkylmä mystiikka yhdistyvät lilassa – ja siksi Vesimiestä miellyttääkin tämä värivalinta alusvaatteissa. Koboltinsininen on Vesimiehelle yhtä seksikäs kuin muille klassinen punainen.


Kalat 20.2.–20.3.

Kalat-tähtimerkillä on yksi heikkous, ja se on kaikki mikä kiiltää ja kimaltelee!

Jotkut Kalat-merkeistä rakastavatkin alusvaatteissa kirkkaita sävyjä, kuten helmiästä tai jään sävyjä. Toiset puolestaan suosivat tummempia kontrasteja kuten smaragdinvihreää, taivaansinistä tai turkoosia.

Koska Kalat-naiset ovatkin helliä ja taipuisia rakastajia, he haluavat viestittää alusvaatteillaan olevansa yhtä kiehtovia ja salaperäisiä kuin meri.



Osuivatko letkautukset oikeaan? Kommentoi ja liity AVAn Facebook-faniksi!

Tutustu oman tähtimerkkisi luonneanalyysiin AVAn Ennustaja-sivuilla!


Lue myös:


AVA / Katri Koskinen

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja