Kokeile näitä vinkkejä, kun valitset alusvaatteita!

Alusvaatteiden ostaminen voi olla haastavaakin hommaa, sillä oikeankokoisten ja täydellisesti istuvien alusvaatteiden löytäminen ei todellakaan ole aina helppoa.

Oletko koskaan tuskaillut alusvaatekaupoissa? Olet juuri löytänyt hyvältä näyttävät alushousut, mutta niiden mukana tulevat rintaliivit eivät ehkä istu laisinkaan. Minkä väriset alusvaatteet olisi hyvä ostaa? Tässä vinkit alusvaateostosten kanssa kamppaileville!

Jos epäilet, valitse mustat!

Jokaisella naisella tulisi olla alusvaatejemmoissaan mustat, pitsiset rintaliivit. Ne ovat monikäyttöiset, seksikkäät ja imartelevat kaikkia.

Pukeudu itseäsi varten

Pue korsetti tai seksikäs aluspaita bleiserisi alle koko päiväksi. Olosi on takuuvarmasti superseksikäs. Ja kun tunnet olosi seksikkääksi, käyttäydyt sen mukaisesti.

Käytä vain tismalleen oikeaa kokoa

Alusvaatteet tehdään istumaan naisille, jotka ovat samankokoisia niin ylä- kuin alaosastakin eli käytännössä ne eivät sovi kenellekään. Älä siis automaattisesti osta settiä, jos tarvitsetkin isommat rintaliivit ja pienemmät alushousut. Muista myös, että jos lihot tai laihdut, eivät vanhat alusvaatteet enää istu sinulle juuri oikein, vaikka ne päälle mahtuisivatkin. Konsultoi silloin osaavaa alusvaatemyyjää uusien alusvaatteiden hankkimiseksi.

Ystävysty alusvaatemyyjän kanssa

Oikeankokoisten rintaliivien löytäminen voi olla haaste kelle tahansa. Siispä kun menet alusvaateliikkeeseen, ota vastaa myyjän apu, jotta löydätte sinulle ne täydellisesti istuvat liivit.

Ota miehesi mukaan

Miehet saattavat rakastaa alusvaatteiden ostamista naiselleen, mutta heidän valintansa ei aina osu kohdilleen sen kanssa, mitä sinä itse olisit halunnut. Anna hänelle vinkkejä tyylistäsi ottamalla hänet mukaan ostoksille! Tällaisesssa shoppailussa mieskin on mielellään mukana makutuomarina.


LUE MYÖS:


AVA

Osittainen lähde: cosmopolitan.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja