Tutkimus: Useiden sinkkunaisten käsilaukuista löytyy seksikkäät pikkupöksyt!

Lähes puolet brittinaisista kantaa käsilaukussaan seksikkäitä pikkuhousuja – mutta miksi? Lisäksi eri kokoiset naiset suosivat varsin erilaisia alusvaatteita: kuka pukee mieluiten ylleen aistilliset sukkanauhaliivit, kuka puolestaan puuvillapöksyt?

Tuhannet naiset ympäri maailman varmasti säpsähtivät, kun legendaarisessa Bridget Jones – elämäni sinkkuna -elokuvassa näyttelijä Renée Zellwegerin kuuluisat seksintappajat, eli vaaleat "mummokalsarit" lävähtivät ruutuun kesken kaiken kuumien treffien.

Lieneeköhän tämä yksi syy siihen, että etenkin sinkkunaiset ovat ottaneet tästä opikseen ja ottaneet käyttöönsä turvatoimenpiteet tämän nolostuttavan tapauksen estämiseksi. Nimittäin brittiläisen kyselytutkimuksen mukaan hämmästyttävät 43 prosenttia naisista kantaa käsilaukussaan mukanaan seksikkäitä alushousuja – ihan vain varmuuden vuoksi.

Vaikkakin naiset valitsevat ylleen mieluummin käytännölliset ja vartaloa tukevat Bridget Jones -alusvaatteet jokapäiväiseen käyttöön ja jopa erityisiin tilaisuuksiin (kuten kuumille treffeille), 60 prosenttia naisista ei suostu myöntämään tätä – eivät edes pitkäaikaisille kumppaneilleen.

Naisten salaisuus onkin piilotetut pikkupöksyt käsilaukun uumenissa: jos esimerkiksi treffiseura paljastuukin miellyttäväksi tapaukseksi tai treffit siirtyvät pikkuhiljaa makuuhuoneen puolelle, nainen voi käydä vessassa "puuteroimassa nenänsä" eli vaihtamassa ylleen seksikkäämmät alushousut!

Huvittavaa kylläkin, tutkimuksessa kävi ilmi, että 40 prosenttia miehistä eivät räpäyttäisikään silmiäkään jos heidän treffikumppaninsa yllä olisi tiukat, kohottavat 'mummokalsarit'.

Koolla väliä?

Tutkimuksessa selvisi myös eri kokoisten naisten alusvaatemieltymyksiä: eri kokoiset naiset ostivat selvästikin erilaisia alusvaatteita.


Hoikat koon 36 naiset pitivät parhaimpina miellyttäviä, puuvillaisia alushousuja, kun taas isomman 44-koon naiset suosivat seksikkäitä ja yhteensointuvia alusvaatteita.

Eniten seksikkäitä sukkanauhaliivejä suosivat puolestaan koon 42 naiset – tai he eivät käyttäneet alusvaatteita laisinkaan.

Tutkimus kertonee sen, että tätä nykyä kurvikkaatkin naiset ovat rohkaistuneet korostamaan muotojaan ja ostavat mielellään seksikkäitä alusvaatteita.

Kyselytutkimukseen osallistui 2 500 aikuista.


Kannatko sinä mukanasi varapikkupöksyjä? Entä millaisia alusvaatteita sinä suosit? Kommentoi alle!

Lähde: Daily Mail

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat