Dita Von Teese suunnittelee pikkutuhmia alusvaatteita – katso kaikki kiusoittelevat kuvat!

Burleskitaiteilija Dita Von Teesen alusvaatemallistot henkivät paheellisen kotirouvan, pin-up -kaunottaren ja kiusoittelun henkeä.

Burleskitaiteilija Dita Von Teese, 39, on luonut viekoittelevan uran burleskin parissa, pin-up- ja fetish-mallina sekä alusvaatesuunnittelijana.

– Kuusitoistavuotiaana työskentelin alusvaatekaupassa, ja olin erittäin kiinnostunut alusvaatteiden historiasta ja kuinka tyylit muuttuvat eri vuosikymmeneltä toiselle. Vaikka olin vasta 16-vuotias, halusin tulla alusvaate-ekspertiksi, joten tein kaikkeni oppiakseni kaiken siitä! Von Teese kertoo.

Dita Von Teese tietääkin, kuinka seksikkyydellä voi kiusoitella: burleskitaiteilija on ottanut vaikutteita omaan pikkutuhmaan tyyliinsä 40- ja 50-lukujen muodista, johon kuuluvat olennaisesti korsetit, pitsi, saumasukat ja sukkanauhat.

Samanlainen teema näkyy myös Dita Von Teesen suunnittelemissa alusvaatemallistoissa, jotka henkivät paheellisen pin-up kotirouvan ja kiusoittelun mestareiden henkeä.

Pitsiä ja leopardikuoseja

Uusimman Von Follies -nimisen alusvaatemallistonsa inspiraationa on toiminut Von Teesen ehtymätön rakkaus vintage-vaatteisiin. Mallistossa yhdistyy 1950-luvun pin-up -naisen sivistyneisyys sekä aistillisuus.

Punaista juhlaa

Vuonna 2009 Dita Von Teese suunnitteli Party Edition -alusvaatesarjan. Mallisto herätti henkiin vintage-elegantin ottaen inspiraationsa koruompelusta, kimmeltävistä paljeteista ja tasseleista (laput, jotka peittävät naisen nännit – tasseleita käytetään muun muassa burleskiesityksissä).

Burleskin vaikutteita

Vuonna 2008 Von Teese suunnitteli ja julkaisi ensimmäisen alusvaatemallistonsa. Inspiraationa olivat 40- ja 50-luku.

– Alusvaatteita ei pitäisi pukea vain rakastajasi tähden, vaan omaksi iloksi. Siinä ei ole kyse miesten viettelystä, vaan naiseuden ylistämisestä, Von Teese kuvaa vinkaten burleski ajavan samaa asiaa.

Burleskitaiteiliuuden nimissä Von Teese loikin malliston, jolla on hyvä esittää pikkutuhmia striptease-esityksiä: yhdessä malliston rintaliiveissä on magneettikiinnitys, eli yläosan riisuminen sujuu sutjakammin kuin tanssi.

Huom. Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Lähde: ditasdomain.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat