Mainos

Alushousut paljastavat todellisen luonteen – lue, mitä omasi kertovat!

Monien naisten kokemuksen mukaan alushousuilla viestitään jopa enemmän kuin päällysvaatteilla. Pikkuhousut paljastavat naisen todellisen minän.

Alushousujen ympärille liittyy hyvin paljon uskomuksia ja stereotypioita, joiden mukaan esimerkiksi huorilla on punaiset tai mustat pikkuhousut, kun taas viaton neitsyt pukeutuu valkoiseen. Nykyään värien välittämiä viestejä ei kuitenkaan tulkita enää näin yksioikoisesti. Pikkuhousujen värien viesti rakentuu erityisesti eroottisen merkityksen kautta.

Mustaan väriin yhdistetään seksikkyys ja intohimo. Musta onkin yksi yleisimpiä alushousujen värejä. Moni nainen valitsee mustat unelmat ajatuksena miellyttää miestä. Osa naisista suosii mustaa väriä arkisinkin, kun taas toisilla mustat alusasut edustavat niin sanottuja parempia alushousuja.


Punainen on avoimen seksuaalinen kutsu kumppanille. Väri yhdistetään viriliteettiin, energisyyteen sekä intohimoihin. Alushousujen valkoinen väri taas yhdistetään viattomuuteen, puhtauteen ja tavallisuuteen. Toisaalta kokonaan valkoinen alusasu voi viestiä tyylistään tarkasta ja itsevarmasta naisesta. Valkoinen on myös edelleen alushousujen yleisin väri. Beige, vaaleanpunainen ja ruskea taas kantavat sisällään mielleyhtymiä vanhuuteen, epäeroottisuuteen ja rumuuteen.

Mallien ja materiaalien viestit

Alushousumallien ääripäitä ovat mummoalushousut ja stringit. Stringit koetaan usein esteettisistä syistä nuorten hyvävartaloisten naisten malliksi ja miestä miellyttäviksi. Mummoalushousujen leveä lahkeellinen ja korkeavyötäröinen malli ei jätä tilaa edes ripaukselle erotiikkaa.


Niin sanottuja "huonompia" ja samalla tavallisia pikkuhousuja edustavat pehmeät puuvillapöksyt. Jos päälle lisätään vielä kukkakuviointi, täyttävät housut epäeroottisten alushousujen vaatimukset täydellisesti.

Alusasujen ylellisyyttä edustaa silkki. Sen rinnalle on kehitetty halvempia luksusta ja yläluokkaisuutta imitoivia kankaita, kuten satiini. Myös pitsi edustaa naisten parempia alushousuja. Sen uskotaan myös miellyttävän enemmän miehiä.

Mikä seuraavasta viidestä tyypistä kuvaa sinua parhaiten?

1. Pitsiset mustat stringit

Nainen, joka pukee ylleen mustat pitsiset stringit, on varma omasta seksuaalisuudestaan ja tarkka tyylistään. Hän osaa käyttää omaa viehätysvoimaansa hyväksi ja saa usein miehet tekemään haluamiaan asioita. Toisille naisille tämä itsevarma alfanaaras muodostaa uhan ja hänen läsnäolonsa peittää muut varjoonsa. Mustiin pitseihin sonnustautunut nainen osaa leikitellä ja antaa ymmärtää.

2. Leopardipöksyt satiinista

Satiiniset leopardit edustavat köyhän naisen luksusta. Leopardi-nainen viettelee ja tulee vietellyksi. Hän on avoimen seksuaalinen ja viettää usein toista tai kolmatta nuoruuttaan. Hän tähtää elämässään korkeaan elintasoon, mutta ei jaksa tehdä töitä sen eteen muuta kuin makuuhuoneessa. Eläimellinen nainen rauhoittuu vasta myöhemmällä iällä, perustaa perheen ja nai rikkaan formulakuskin. Vanhainkodissa on hyvä muistella villejä aikoja ja säilyttää leopardejaan hyvässä tallessa.

3. Valkoiset puuvillakukkapöksyt

Valkoisiin puuvillapöksyihin pukeutuva luonnonlapsi on raikas tuulahdus kyynisessä maailmassa. Tämä kukkaistyttö saa kuitenkin ajoittain kärsiä omasta sinisilmäisyydestään ja viattomuudestaan. Kukkakuosiin luottava nainen edustaa kiltin tytön kategoriaa ja nai mitä ilmeisimmin hulttiomiehen, jota voikin hoivata koko loppuelämänsä. Tämä hippiäinen hymyilee herkästi ja nauraa paljon, työelämässä hän jää kuitenkin jalkoihin. Kukkaistyttöön voi aina luottaa, hän on naisen paras ystävä ja uskollinen kumppani.

4. Punaiset keinokuidut

Nainen punaisissa on joka miehen salainen unelma, joka kuitenkin pelottaa miehiä saavuttamattomuudellaan. Miehet pelkäävät tätä seksuaalisesti kokenutta ja itsevarmaa naista. Punaisiin pukeutuva pärjää miestenkin maailmassa ja on selvää johtajatyyppiä. Hänelle ei ryppyillä eikä häntä saa itkemään edes omissa hautajaisissaan. Tällä naisella ei ole tarvetta avioitua ja hän saattaa ajautua eroottisiin seikkailuihin myös muiden punaisten nimeen liputtavien naisten kanssa.

5. Ruskeat sloggit

Slogginainen on tavallistakin tavallisempi naapurintyttö, joka asuu yhdessä äitinsä kanssa. Hän voi olla kirjastonhoitaja tai lastentarhanopettaja, jolla on ekologiset arvot kohdallaan. Sloggaaja ei juhli eikä rellestä, vaan nauttii tavallisesta arjesta kamomillateen voimalla. Hän lukee paljon ja harrastaa puutarhanhoitoa. Silloin tällöin hän muistelee sitä yhtä yötä kahden vuoden takaiselta lomareissultaan.

Tausta-aineisto: Taina Myöhänen 2004, Pro gradu: Nimettömät näkyvillä - Naisten alushousut ja katsomisen kulttuuriset säännöt

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.