Mainos

SuomiAreenan tiimi vahvistuu: Leea Ollikainen ja Tiina Lehtonen aloittavat tapahtumatuottajina

SuomiAreenan tiimi vahvistuu kesälle 2018, kun Leea Ollikainen aloittaa SuomiAreenan tapahtumatuottajana MTV:n tiimissä ja Tiina Lehtonen Porin kaupungilla.

MTV Uutisten pitkäaikainen taloustoimittaja Leea Ollikainen aloittaa uudessa tehtävässään syksyllä, ja hän tulee vastaamaan SuomiAreenan ohjelmasta. Ollikaisella on vahva tuntemus suomalaisesta yhteiskunnasta, sillä hän on seurannut talouselämän ilmiöitä, ihmisiä, päätöksentekoa ja käänteitä lähes 20 vuoden ajan.

– Odotan innolla syksyä, kun pääsen tekemään loistoporukalla vuoden 2018 SuomiAreenaa tuttujen ja uusien tahojen ja organisaatioiden kanssa. Tavoitteena on tosissaan muttei tosikkona tehdä puheen ja kohtaamisten SuomiAreena. Ensi vuonna on luvassa passeli sekoitus asiallista ja hilpeää menoa Porissa, vinkkaa Ollikainen.

Mediahub Helsinki Oy:n sisältöjohtaja Mari Haavisto jatkaa SuomiAreenan vastaavana tuottajana. Haaviston työnkuvaan kuuluu tapahtuman kokonaisvastuun ohella muun muassa tapahtuman kehittäminen ja kumppanuudet.

– SuomiAreenan ohjelmasta tulee entistä kiinnostavampi, kun saamme Leean tiimiimme. Tiinalla puolestaan on vahva kokemus SuomiAreenasta sen alkuvuosista alkaen, joten tapahtuma on varmoissa käsissä. Tällä porukalla on hienoa tehdä Suomen suurinta yhteiskunnallista keskustelutapahtumaa ja kehittää siitä vieläkin houkuttelevampi tulevina vuosina, Haavisto sanoo.

Porissa tuottajavaihdos elokuussa

SuomiAreenan nykyisen tuottajan Kristian Vainion siirtyessä muihin tehtäviin Porin kaupungin uutena SuomiAreenan tuottajana aloittaa 1.8.2017 Tiina Lehtonen. Lehtonen on ollut mukana tapahtuman järjestelyissä vuodesta 2008 ja toiminut aikaisemmin muun muassa SuomiAreenan tapahtumapäällikkönä sekä tapahtumakoordinaattorina. Lehtonen työskentelee samalla Asuntomessut Porissa 2018 -tapahtuman tiedottajana.

– Tapahtuma on minulle tuttu jo kymmenen vuoden ajalta, joten on hienoa päästä toteuttamaan sitä nyt uudessa roolissa. Kaksoisroolini sekä SuomiAreenan tuottajana että Asuntomessut Porissa 2018 –tiedottajana tulee olemaan haastava, mutta myös täynnä mahdollisuuksia. Kesästä 2018 on tulossa Porissa huikea, iloitsee Lehtonen.


Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena järjestetään Porissa 10.-14.7.2017. Tänä kesänä jo 12. kertaa järjestettävän tapahtuman pääteema on Suomi 100 – Yhdessä. Viiden päivän aikana SuomiAreenalla järjestetään yli 170 tilaisuutta, joihin osallistuu lähes 950 yhteiskunnallista vaikuttajaa poliitikoista viihdetähtiin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.