Mainos

Suomessa Ensitreffit alttarilla -vauvabuumi! Kenen vauva syntyy seuraavaksi?

Suomen Ensitreffit alttarilla -ohjelma toi tullessaan maailman ensimmäisen Ensitreffit alttarilla -vauvan. Lähiaikoina Suomeen odotetaan syntyväksi kaksi vauvaa lisää.

Syksyllä ruutuun palaavan Suomen Ensitreffit alttarilla -ohjelman kulisseissa eletään todellista vauvabuumia. Ohjelman toinen kausi päättyi ilouutisiin, kun ensisilmäyksellä toisiinsa rakastuneet Sari ja Antti ilmoittivat odottavansa perheenlisäystä.

– Tämä on meille uskomaton ja ihana uutinen. Olemme todella onnellisia, Sari iloitsi kauden päätösjaksossa.

– Tämä koko vuosi on tuonut mukanaan paljon sellaisia asioita, joista olen aiemmin voinut vain unelmoida. On jännä tunne, kun huomaa, että unelmat toteutuvat, Antti puolestaan tunnelmoi.

Sarin ja Antin esikoinen, maailman kaikkien aikojen ensimmäinen Ensitreffit alttarilla -vauva, syntyi maaliskuussa 2016.

– Olemme valtavan onnellisia, tuntuu aivan huikealta, tuore isä Antti hehkutti tuolloin.  

Pari kertoi MTV:n haastattelussa keskustelleensa perheestä ja lapsista hyvin pian heti ensitapaamisen jälkeen.

– Se on ollut molemmille pitkään lähivuosien ajatuksena. Oman perheen saaminen oli molemmille meille yhteinen tavoite, onnellinen pari kertoi.  

”Tämä on ollut hyvin toivottu asia”

Loppuvuodesta 2015 myös ensimmäiseltä kaudelta tutut Viola ja Esa kertoivat iloisista perheuutisista.

– Meillä on todella onnelliset tunnelmat, ei tätä oikein osaa sanoin kuvailla. Tämä on ollut hyvin toivottu asia ja olemme innoissamme, Viola summasi parin tunteita joulukuussa.

– Raskaus tuntui luonnolliselta tähän kohtaan elämää. Olen voinut tosi hyvin, tuleva äiti kertoi.

Katsojien sydämet sulivat Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä kaudella, kun Viola ja Esa heittäytyivät rakkauden vietäviksi. Onko vanhemmuuteen valmistunut pari edelleen yhtä rakastunut kuin ohjelman kuvausten aikaan?

– Ehkä vielä enemmän kuin aluksi. Olemme oppineet tuntemaan toisemme ja suhde on syventynyt, kun olemme rakentaneet elämää yhdessä, Esa kertoi MTV:lle tammikuussa.

– Meillä on yhdessä niin hauskaa, että ei suhde ole millään tavalla ainakaan hiipunut. Meillä on romantiikkaa, mutta samalla toinen on myös hyvä ystävä. Tuntuu, että kaikki palaset ovat kohdallaan, ja se on ihan mieletöntä. On ihan mahtavaa hengailla yhdessä, Viola puolestaan iloitsi.

Violan ja Esan esikoisen on määrä syntyä kesällä 2016.

”Kiitollisuus elämää ja Jumalaa kohtaan on suuri”

Kolmaskin Ensitreffit alttarilla -vauva antaa odottaa saapumistaan. Ohjelman asiantuntijan ensimmäisellä ja toisella kaudella nähty asiantuntija, kirkkoherra Kari Kanala odottaa kuumeisesti vaimonsa kanssa esikoisen syntymää. Esikoispojan on määrä syntyä toukokuun aikana.

– Onhan tämä mieletön ilo! Kiitollisuus elämää ja Jumalaa kohtaan on suuri, mies mietti helmikuussa.

Kanala myönsi MTV:n haastattelussa pohtineensa isäksi tulemista paljon.

– Siinä on jotain sellaista, jota en vielä täysin käsitä. Vanhemmaksi tuleminen vetää aika sanattomaksi, ja minulle on tullut hyvin vahvasti sellainen ajatus, että jokainen lapsi on lahja. Lapsen saaminen on armoa.

Pohdiskelun myötä mies kertoi löytäneensä myös itsestään uusia piirteitä.

– Olen ollut aiemmin ihminen, mies ja pappi, tässä järjestyksessä. Nyt sinne jonnekin väliin tulee myös isyys. Samalla, kun olen valmentautunut isäksi, olen käynyt läpi myös omaa lapsuuttani ja sitä, kuinka turvallisen lapsuuden olen saanut elää. Haluaisin itsekin tarjota lapselle jotain samaa.

Kaikki kolme vauvaa ovat toistaiseksi maailman ainoita Ensitreffit alttarilla -vauvoja. 

3:12

Ensitreffit alttarilla tulee taas, kolmas kausi nähdään AVAlla syksyllä 2016.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.