Mainos

Vauvauutinen herkisti Ensitreffit-asiantuntijan: Elämä on uskomatonta

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijakaksikko Kari Kanala ja Maaret Kallio onnittelevat yhteen saattamiaan Saria ja Anttia esikoisen syntymästä.

Vastasyntyneen pojan vanhemmille, Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutuille Sarille ja Antille satelee onnitteluita. Vahvasti tunnelmissa elävät myös parin yhteen saattaneet ohjelman asiantuntijat Maaret Kallio ja Kari Kanala.

– Viime päivät ovat olleet hienojen vauvauutisten aikaa. Monelle tutulle perheelle koittaa elämän kevät. Elämä on kuulkaas uskomatonta. Aina välillä se yllättää, Kanala iloitsi Facebook-päivityksessään.

Psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallio puolestaan iloitsee vauvauutisesta Twitterissä:

MTV.fin: haastattelussa nykyisin Paavalin seurakunnan kirkkoherrana toimiva Kari Kanala jatkaa tunnelmointiaan:

– Tämä on ihan mahtava uutinen, olen mielettömän iloinen tästä kaikesta. Voi vain miettiä, kuinka Sarin ja Antin elämä on mullistunut vuoden aikana. Joskus natsaa elämässä näinkin isosti, se on hurjaa, asiantuntija tunnelmoi.

– Toivon, että tämä voi olla monelle ilon aihe ja toivon kipinä sen suhteen, että se oikea voi tulla elämässä vastaan ja se voi tuoda tulleessaan ihan mielettömiä asioita, hän jatkaa.

Kanalan mukaan Sarissa ja Antissa oli välittömästi nähtävillä potentiaalia johonkin suureen.

– Elämä voi yllättää, ja Sarin ja Antin tarina on juuri sitä. He natsasivat keskenään kuin Lego-palikat toisiinsa. Se herkisti itseänikin nähdä, kuinka asiat heidän kohdallaan loksahtivat kohdillensa. Heissä molemmissa oleva herkkä puoli ja halu jakaa asioita keskenään tuli hyvin esiin sarjassakin. Nyt sitä jaettavaa heillä riittää vauvan myötä.

Itsekin perheenlisäystä odotteleva Kanala myöntää vauvauutisen herkistäneen häntä aivan uudenlaisella tavalla.

– Vähän samoissa tunnelmissa sitä itsekin on, toukokuussa isäksi tuleva mies, miettii.

– On asioita, joita ei ole tajunnut ennen. Nyt niitä pikkuhiljaa alkaa tajuta. Matka omaan vanhemmuuteen ja isyyteen saa voimaa tämän tyyppisistä jutuista, hän jatkaa. Olen Sarin ja Antin puolesta hyvin onnellinen ja varmasti tavallaan peilaan omaa tilannettani heihin.

Millaisia vinkkejä ohjelman asiantuntijalla on tuoreille vanhemmille?

– Vaikka lapsi muuttaa elämää tosi paljon, niin lapsi kuitenkin syntyy siihen perheen meininkiin, siihen, mitä vanhemmilla on yhteistä, Kanala tietää.

– Pitäkää huolta toisistanne ja antakaa aikaa toisillenne, mies vinkkaa. 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.