Mainos

Kuvat: Ensitreffit-parin uskomaton rakkaustarina – pikavauhtia alttarilta vanhemmuuteen

Sari ja Antti saivat toisensa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, kun pari avioitui ensinäkemältä. Nyt pari on vastasyntyneen poikavauvan onneliisia vanhempia. Muistatko kaikki nämä vaiheet Sarin ja Antin rakkaustarinan varrelta?

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisella kaudella on seurattu Sarin ja Antin suloista rakkaustarinaa. Ensinäkemältä avioituneet Sari ja Antti ovat hurmanneet katsojat herkkyydellään ja sydämellisyydellään, ja kauden aikana on saatu ihailla parin keskinäistä läheisyyttä ja kunnioitusta toistaan kohtaan.

Parin kaunis rakkaustarina alkoi heti häistä, kun pari kohtasi toisensa ensimmäistä kertaa.

– Olin aivan mykistynyt nähdessäni Sarin. Ajattelin, että tämähän on parempaa kuin olisin voinut toivoa. Konkreettisin ajatus oli varmasti, että vau, onpa hän kaunis, ja onpa hän upea. Olin aivan ällistynyt siitä, miltä Sari näytti, Antti hehkutti heti häiden jälkeen.

Katso video Sarin ja Antin ensikohtaamisesta!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Myös Sarin sydämessä tuntui lämpö parin kohdatessa ensimmäisen kerran.

– Alttarilla minua odottivat mieletön hymy ja iloisuus. Minulle tuli hirveän huojentunut olo, kun näimme toisemme. Antti oli hyvännäköinen ja iloinen ja hymyilevä, ja vaistosin, että kyllä hän taitaa minusta tykätä, Sari kertoo.

Parin yhteinen, ensiaskelia ottava taival tuntui taianomaiselta heti häistä alkaen.

– Onkohan tämä kirjoitettu tähtiin? Vähän siltä tuntui, kun ensimmäisen kerran nähtiin, Antti totesi häissä pitämässään puheessa.

Katso Antin puhe videolta!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Häämatkalla parin rakkaustarina syventyi entisestään.

– Häämatka oli käännekohta häiden jälkeen. Löysimme paljon samaistumispintaa toisistamme. Aivan mieletön matka, Sari hehkutti parin palattua häämatkalta.

– Olemme molemmat tunneihmisiä ja positiivisia ihmisiä, ja välillä tuntuu, että kaikki on jopa liian hyvää ollakseen totta, Antti puolestaan pähkäili.

”Katselimme toisiamme sydämenmuotoisin silmin”

Yhteen muuttoa ja yhteistä arkea pari odottikin suurella innolla.

– Ajattelin, että kohta pääsen tekemään vaimolle ruokaa ja tuomaan Sarille aamukahvia sänkyyn. Tekemään sellaisia juttuja, joita olen aina halunnut tehdä jollekin. Olin innoissani, että pääsen tekemään pieniä yllätyksiä arkeen ja piristämään toisen päivää, Antti mietti.

Rakastuneen parin yhteen muutto sujuikin ongelmitta, ja Sarin ja Antin arjen rutiinit loksahtivat hyvin yksiin.

– Olimme aika ihastuneita ja katselimme toisiamme sydämenmuotoisin silmin. Nautimme yhteisistä hetkistä, enkä oikeastaan edes miettinyt, mikä olisi ollut toisessa tai yhteen muutossa jotenkin outoa. Hetken voima oli niin suuri, että se vei mukanaan, Antti kuvaili tuntojaan yhteen muuton jälkeen.

– Oli siinä ihmeteltävää, että toinen oli todella lähellä ja halusi olla koko ajan läsnä minulle, Sari puolestaan tunnelmoi.

Nyt Sarin ja Antin hurjia muutoksia sisältänyt vuosi on huipentunut, kun parin esikoinen, pieni poikavauva on saapunut täydentämään pariskunnan onnen. 

– Olemme valtavan onnellisia, tuntuu aivan huikealta, tuore isä Antti iloitsee.

– Tämä koko vuosi on tuonut mukanaan paljon sellaisia asioita, joista olen aiemmin voinut vain unelmoida. On jännä tunne, kun huomaa, että unelmat toteutuvat, mies mietti marraskuussa. 

Katso videolta Sarin ja Antin raskausajan tunnelmia!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Juttu julkaistu ensimmäisen kerran lokakuussa 2015. Päivitetty 16.3.2016.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.