Mainos

Lisää Ensitreffit-vauvoja! Ohjelman tähdestä isä 49-vuotiaana

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu asiantuntija, pastori Kari Kanala odottaa vaimonsa kanssa esikoispojan syntymää.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäiseltä ja toiselta kaudelta tuttu asiantuntija, pastori Kari Kanala odottaa perheenlisäystä.

Rakastetun ohjelman asiantuntijatehtävät jättävä Kanala keskittyykin keväällä paitsi uuteen virkaansa Helsingin Paavalin seurakunnan kirkkoherrana, myös tuoreena isänä.

– Onhan tämä mieletön ilo! Kiitollisuus elämää ja Jumalaa kohtaan on suuri. Toivottavasti kaikki menee hyvin loppuodotuksen kanssa, mies miettii. 

Toukokuussa syntyvä pienokainen on 49-vuotiaana isäksi tulevan Kanalan ja tämän puolison esikoinen.

– Minun ei tarvinnut elää isäksi tulemisen suhteen yhtä vanhaksi kuin Abrahamin, pappismies veistelee.

– Hyvä ystäväni sanoi minulle joskus, että minusta tulisi hyvä isä. Siitä lähtien olen miettinyt asiaa paljon ja toivonut, että se olisi joskus mahdollista. Nyt saan tilaisuuden yrittää olla hyvä isä.  

"Vanhemmaksi tuleminen vetää aika sanattomaksi"

Kanala myöntääkin pohtineensa isäksi tulemista paljon.

– En tiedä, tekeekö isäksi tuleminen minusta onnellisempaa, mutta ainakin se tekee minut eri tavalla onnelliseksi.

– Siinä on jotain sellaista, jota en vielä täysin käsitä. Vanhemmaksi tuleminen vetää aika sanattomaksi, ja minulle on tullut hyvin vahvasti sellainen ajatus, että jokainen lapsi on lahja. Lapsen saaminen on armoa.

Pohdiskelun myötä mies on löytänyt myös itsestään uusia piirteitä.

– Olen ollut aiemmin ihminen, mies ja pappi, tässä järjestyksessä. Nyt sinne jonnekin väliin tulee myös isyys. Samalla, kun olen valmentautunut isäksi, olen käynyt läpi myös omaa lapsuuttani ja sitä, kuinka turvallisen lapsuuden olen saanut elää. Haluaisin itsekin tarjota lapselle jotain samaa.

Yksi asia on ainakin varmaa: suurena jalkapallon ystävänä ja Arsenal-joukkueen kannattajana tunnettu mies haluaa kasvattaa myös keväällä syntyvän poikavauvan suosikkijoukkueensa kannattajaksi.

– Se on ainoa asia, johon pyrin kasvattamaan häntä. Minulla on aika paljon Arsenal-kamaa jo tulevalle pienokaiselle, Kanala nauraa.

Myös Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutut parit Viola ja Esa sekä Sari ja Antti odottavat kevääksi perheenlisäystä. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.