Mainos

Suomen Telia irtisanoo 85 työntekijää

Suomen liiketoimintojensa kannattavuuden lisäämiseksi Telia aloittaa YT-neuvottelut 85 työntekijänsä kanssa.

Markkinat eivät innostuneet Soneran ja Telian fuusiosta

Suomen Telia aloittaa YT-neuvottelut tavoitteenaan noin 85 työntekijän vähentäminen. Tämä on linjassa aiemmin ilmoitetun uuden pohjoismaisen strategian ja organisaation kanssa.

- Nyt etenemme käynnissä olevassa työssämme hyödyntää synergiat yhteisessä pohjoismaisessa organisaatiossa. Tämä on luonnollinen askel, joka on linjassa Telia Mobilen pohjoismaisen strategian kanssa. Nyt katsomme yhdessä Suomen henkilöstöosastomme ja henkilöstömme kanssa miten voimme parhaalla mahdollisella tavalla viedä läpi nämä muutokset, Telia Mobile AB:n toimitusjohtaja Kenneth Karlberg kommentoi.

Suomen Telia Mobilen palveluksessa on noin 670 henkilöä. Telia Mobilen palveluksessa koko Pohjolassa on noin 3000 työntekijää.

Telian ja Soneran yhdistymisen vuoksi Telian Suomen matkapuhelinpalvelut ovat joutuneet myytäväksi. Vahvana ostajaehdokkaana on mainittu maakunnallisten puhelinyhtiöiden DNA-matkapuhelinoperaattori.

Tämän päivän Taloussanomien mukaan Telia on kasvattanut matkapuhelinasiakkaidensa määrää lähes 5000:lla alkuvuoden aikana. Suurin voittaja on kuitenkin ollut DNA lähes 43 000 uudella asiakkaalla. Markkinoita hallitsevat Sonera ja Radiolinja ovat molemmat menettäneet yli 16 000 liittymää.

(MTV3-STT)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja