Suomen seksikkäin 2011 valittiin – katso voittajan kuumat bikinikuvat

21-vuotias Anya Nikonova on voittanut Suomen seksikkäin 2011 -kilpailun.

Suomen seksikkäin 2011 -voittaja julkistettiin keskiviikkoiltana. Kilpailun nettisivujen mukaan Anya voitti kilpailussa toiseksi eniten ääniä saaneen Iida Palosaaren kahdeksan prosentin erolla. Kolmanneksi eniten ääniä sai Melissa Roos, mutta koska kilpailussa ei jaeta kolmatta palkintoa, jakavat Iida ja Melissa toisen sijan.

Anyalla ei ole aiempaa kilpailukokemusta ja hänen ensimmäinen kuvaussessionsa oli Suomen seksikkäin -kisan kuvaus.

– Toivon, että mahdollinen voittoni toisi minulle bikinikuvauksia. Alastonkuviin en lähde. Olen todella iloinen, että ystäväni kannusti minut mukaan kilpailuun. Kokemus on ollut hauska. Itse en olisi lähtenyt mukaan omasta aloitteestani, Anya Nikonova kertoi alkuviikosta MTV3.fin Viihdeuutisille.

Seksikäs Anya saapui Pietarista Suomeen kuusivuotiaana. Parhaillaan merkonomiksi opiskellut nainen etsii töitä, sillä hänen määräaikainen työsopimus lasten sijaishuollossa päättyi hiljattain. Upeaa ulkomuotoaan Anya on korjaillut leikkauksella, puoli vuotta sitten hän otti 4000 euron silikonit Pietarissa.