Mainos

Suomen Osakesäästäjien koko henkilökunta irtisanoutunut tai pitkällä sairauslomalla ja johtaja sai potkut – vihjaa nyt potkujen syystä: "Olen joutunut myrskyn silmään"

Suomen Osakesäästäjien entinen toimitusjohtaja Tuomo Katajamäki sanoo, että potkut tuli hänelle täydellisenä yllätyksenä. Hän kertoo saaneensa tiedon maanantaina.

– Vielä sunnuntai-iltana olimme sopineet Timo Rothoviuksen (Osakesäästäjien Keskusliiton hallituksen puheenjohtaja) kanssa ensi viikon työkuvioista. Potkut oli täydellinen yllätys, Katajamäki sanoo.

Hänen mukaansa työsuhteen purkua ei ollut edeltänyt varoitusta tai muuta vastaavaa.

– Työsuhteeni purettiin laittomasti.

Kiistää huonon henkilöstöjohtamisen

Katajamäki kiistää väitteet huonosta henkilöstöjohtamisesta. Osakesäästäjien vakituiseen henkilökuntaan on kuulunut kuusi henkilöä, joista yksi on sairaslomalla ja neljä irtisanoutunut. Katajamäki on irtisanottu.

– Meillä on työskennellyt nuoria ihmisiä, joille on avautunut mahdollisuudet päästä urallaan eteenpäin. Yksi työntekijöistä päätti keskittyä saattamaan opinnot loppuun.

Hänen mukaansa hallitus on riitainen ja hallituksesta on eronnut viime aikoina jäseniä.

– Liitossa on ollut käynnissä myrsky, jonka silmään olen nyt joutunut.

Vastakkainasettelua pääkaupungin ja maakuntien välillä

Tuomo Katajamäki on kuvannut itseään ”maakunnan mieheksi”. Hänellä on pitkä ura Osakesäästäjäin Satakunnan paikallisyhdistyksen puheenjohtajana. Katajamäki sanoo, että Osakesäästäjissä on vastakkainasettelua pääkaupunkiseudun ja maakuntien välillä.

– Olen vaatinut, että liiton toimintaa ja koulutuksia pitää viedä selvästi enemmän maakuntiin.

Osakesäästäjien jäsenmäärä nousi viime vuonna 30 000:een. Katajamäki sanoo, että tänä vuonna yhdistys on saanut 10 000:ta jäsentä vielä lisää.

– Olen erittäin pahoillani osakesäästäjien puolesta, sillä meillä oli hyvä draivi päällä ja saimme neuvoteltua Danske Bankiiin erinomaisen jäsenedun osakesäästötilille.

Katajamäki siirtyi Osakesäästäjien toimitusjohtajaksi noin vuosi sitten Danske Bank Marketsin yksityisasiakkaiden sijoituspalveluista vastaavan johtajan paikalta.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja