Suomen edustajaksi hiljattain valittu Aksel Kankaanranta kommentoi euroviisujen peruuntumista MTV Uutisille: "Aika pettynyt olotilahan tässä on"

7:50
Näin Suomen euroviisuedustajaksi hiljattain valittu Aksel Kankaanranta kommentoi tunnelmiaan vielä muutama viikko sitten

Aksel Kankaanranta ei pääse edustamaan Suomea euroviisuihin Rotterdamiin viisujen peruuntuessa koronaviruspandemian takia. 

Vuoden 2020 Rotterdamin euroviisujen peruuntumisesta ilmoitettiin keskiviikkona 18. maaliskuuta. Viisut perutaan koronaviruspandemian takia. 

MTV Uutiset tavoitti Suomen viisuedustajaksi muutama viikko sitten valitun Aksel Kankaanrannan, joka oli saanut itsekin kuulla uutisen viisujen kohtalosta vain muutamia minuutteja aiemmin. 

– Aika pettynyt olotilahan tässä on kieltämättä. 

Kankaanranta kertoo, ettei hän tiedä vielä lainkaan sitä, lähteekö hän kuitenkin Suomen edustajaksi euroviisuihin vuonna 2021. Hän odottaa tällä hetkellä yhteydenottoa Yleltä, jonka kanssa asiasta luultavasti neuvotellaan. 

Muusikko kertoo, ettei hänellä tällä hetkellä ole suunnitelmia sen suhteen, mitä tehdä tulevan vuoden aikana. Hän toivoo ainakin pystyvänsä tuottamaan uutta musiikkia. Vaikka Kankaanranta on erittäin pettynyt tilanteeseen, hän ei toivoton kuitenkaan ole. 

Tällä hetkellä Kankaanranta on ystävänsä luona paossa koronavirusta. Hän kertoo pysyneensä toistaiseksi terveenä. Olosuhteet huomioiden päätös viisujen perumisesta ei tullut Kankaanrannalle täytenä yllätyksenä, mutta hän olisi silti toivonut toista lopputulosta. 

– Kyllä vähäsen toivoin, että niitä ei peruta. Siirtäminen olisi ollut kaikista paras, mutta siitä annettiin semmoiset perusteet, että jos viisuja siirretään, niin sitten seuraavan vuoden osallistujilla ei ole tarpeeksi aikaa valmistautua, Kankaanranta ihmettelee. 

– Mutta parempana vuonna sitten. Harmittaa lähinnä, olisihan se ollut ihan kivaa, mutta eipä voi mitään. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja