Mainos

Suomeen uusi viihteen tiedotuksen CD-lehti

Suomeen on perustettu viihteen tiedotuksen cd-lehti, joka on tiettävästi ensimmäinen laatuaan koko maailmassa. Popnyt-nimen saanut cd-lehti pyrkii olemaan huvi- ja hyötymedia.

cd-levy

Monimedialehteä julkaisee levy-yhtiö Poptori. Kuukausittain julkaistava Popnyt sisältää normaalin cd:n, joka tarjoaa Poptorin artistien kymmenkunta laulua. Ensimmäisellä cd:llä ovat äänessä muiden muassa Jukka Kuoppamäki, Kake Randelin, Kaija Pohjola ja Muska. Levyn musiikki soi kaikissa cd- ja dvd-soittimissa.

Viihteen uuden tiedotuslehden, Popnytin toinen kokonaisuus on dataosio, joka käyttää internetistä tuttua html-kieltä. Tässä osiossa on Popnytin lehti artistihaastatteluineen. Kolmas osa kokonaisuutta ovat artistien haastattelut videomuodossa.

Ensimmäisessä Popnyt-tv:ssä pääsee seuraamaan Jukka Kuoppamäen kuulumisia. Lisäksi mukana Popnytissä ovat puuhasivut lapsille. Cd-levy tarjoaa niin ikään hyötylinkkejä internetin eri palveluihin.

-Tällä tuotteella haluamme osoittaa, mikä on cd-levyn oikea hinta. Koska sisällön tarjoaa kauppa ja teollisuus, pystymme myymään cd:n kuluttajalle kahdella eurolla, toteaa Poptorin toimitusjohtaja Erkki Puumalainen. Viihteen uuden tiedotusvälineen on määrä saada 100000 kappaleen levikki joka kuukausi. Ensimmäinen Popnyt, teemanaan rakkaus, ilmestyy perjantaina Inside-lehden välissä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.