Suomeakin kaatamassa olleen jalkapallolupauksen tyttöystävä lyötiin verille – lajilegenda oli päättämässä tappelua

Romania varmisti maanantaina ensimmäistä kertaa paikkansa alle 21-vuotiaiden EM-kilpailujen välierissä, kun se pelasi 0-0 tasapelin Ranskan kanssa. Ottelun jälkeen nähtiin traaginen tapahtuma, kun Romanian puolustajan Cristian Manean tyttöystävää lyötiin kasvoihin.

Tasapelillä molemmat joukkueet varmistivat paikkansa pudotuspeleissä. Se tarkoitti myös sitä, että isäntämaa Italia jäi alkulohkoon parhaiden lohkokakkosten vertailussa.

Ottelun päättymisen jälkeen Manea yritti suudella katsomossa ollutta tyttöystäväänsä ja samalla yleisön kesken oli roihahtanut tappelu. Manean tyttöystävä oli saanut tilanteessa osuman kasvoihinsa.

– Manea oli menossa tyttöystävänsä luokse, kun toinen nainen työnsi tämän pois edestään ottaakseen kuvan Manean kanssa. Tyttöystävän veli yritti auttaa siskoaan, mutta häntä lyötiin kasvoihin samaisessa tilanteessa tuntemattoman hyökkääjän toimesta. Manean tyttöystävä loukkaantui myös tilanteessa, saaden osuman kasvoihinsa. Hänet vietiin sairaalaan tapauksen jälkeen, mutta hän pääsi nopeasti sieltä pois ja on nyt kunnossa, Romanian puhehenkilö kertoi Goalille.

– Manea ei osallistunut itse tappeluun ollenkaan. Poliisi tutkii nyt tapausta ja he etsivät Manean tyttöystävän veljeä lyöneitä henkilöitä/henkilöä, puhehenkilö jatkoi.

Romanialaisen jalkapallotoimittaja Emanuel Rosun mukaan Manean tyttöystävä lyötiin maihin kahden kannattajan toimesta. Toinen kannattajista oli yrittänyt väkisin saada yhteiskuvaa Manean kanssa ja tyttöystävä oli työntänyt tätä.

Rosu kertoi myös sosiaalisessa mediassa, että maan legendaarisimpiin jalkapalloilijoihin kuuluvat Gheoghe Hagi olisi itse ollut päättämässä tappelua. Manea muistetaan myös Suomessa siitä, että hän oli kaatamassa Huuhkajia viime vuoden kesäkuussa pelatussa ystävyysottelussa. Manea iski 2-0 voittoon päättyneessä ottelussa avausmaalin.

Lue myös:

    Uusimmat