Järkyttävä video – turvamiehet hakkasivat ja potkivat fania kesken EM-ottelun

Samaan aikaan kun Portugali ja Slovenia pelasivat jalkapallon EM-lopputurnauksen neljännesvälieräottelua, nähtiin Frankfurtin stadionin käytävällä hirvittävä välikohtaus.

Portugalilaislehti Correio da Manhãn mukaan turvamiehet löivät ja potkivat fania samaan aikaan kun Portugali pelasi Sloveniaa vastaan maanantai-iltana.

Yksi järjestyksenvalvoja hakkasi fania lukuisia kertoja lähietäisyydeltä päähän. Toiset järjestyksenvalvojat pitivät hänestä takaapäin kiinni, jotta fani ei pääsisi pakoon.

Fani kaatui lopulta katsomoon vievän tunnelin lattialle, jolloin järjestyksenvalvojat alkoivat potkia ja lyödä tätä kasvoihin ja vartaloon.

Samaan aikaan toista Portugalin pelipaitaan pukeutunutta fania pidettiin jo valmiiksi hillityssä tilassa.

Portugalilainen Record on jakanut tilanteesta videon, joka on kuvattu katsomon puolelta pelin ollessa käynnissä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Silminnäkijän mukaan pahoinpitely tapahtui, kun yksi kannattajista yritti päästä kentälle Cristiano Ronaldon tehtyä maalin rangaistuspotkusta.

Lähde kertoo, että toinen fani yritti estää tätä menemästä kentälle, mutta myös hänet otettiin käsirautoihin, minkä jälkeen useat stadionin turvamiehet löivät ja potkivat häntä.

Correio da Manhãn mukaan fania pahoinpidelleet järjestyksenvalvojat on tunnistettu heidän liiviensä sarjanumeroista. Jatkotoimenpiteistä ei vielä tiedetä.

Portugali voitti Slovenian rangaistuspotkukilpailun jälkeen ja eteni EM-kisojen puolivälieriin, jossa se kohtaa Ranskan.

Lue myös:

    Uusimmat