Huomasitko? Kentälle heitettiin yllättävä esine – häiritsi EM-maalivahtia juuri ennen maalia

Hollanti voitti Romanian 3–0-lukemin edetäkseen EM-lopputurnauksen kahdeksan parhaan joukkoon. Ottelun lopulla nähtiin kuitenkin kummallinen hetki, kun eräs fani heitti ilmeisesti kenkänsä kentälle ennen Donyell Malenin toista osumaa.

Ronald Koemanin joukkue eteni EM-puolivälieriin Cody Gakpon yhden ja Malenin kahden maalin ansiosta, mutta jälkimmäisen toinen osuma aiheutti hämmennystä.

Kun Malen juoksi kohti Romanian maalia, nähtiin rangaistusalueen sisällä kaksi valkoista kenkää.

Romanian maalivahti Florian Nita joutui potkaisemaan yhden kengistä pois tieltään, ennen kuin Malen leikkasi sisään ja laukoi pallon sisään.

On epäselvää, mitä alun perin tapahtui. Romanian kannattajat olivat kyseisen maalin takana, joten on mahdollista, että yksi turhautunut fani heitti jalkineensa nurmelle yrittäessään estää Malenin maaliaikeet selkeän tappion häämöttäessä.

Pallo ei kuitenkaan osunut kumpaankaan kenkään, vaan näytti sen sijaan häiritsevän Nitan valmistautumista Malenin laukauksen torjumiseen.

Artikkeli jatkuu upotusten jälkeen.

Englannin maajoukkuelegenda Gary Lineker kommentoi näkemäänsä brittikanava BBC:n lähetyksessä.

– Rakastan sitä, miten maalivahti potkaisee yhden lenkkareista pois ennen kuin hän yrittää torjua, hän sanoi.

– En tiennyt, että näissä kilpailuissa saa käyttää tuollaista tuotesijoittelua!

Hollanti kohtaa EM-kisojen puolivälierässä joko Turkin tai Itävallan. Joukkueet kohtaavat turnauksen viimeisessä neljännesvälieräpelissä kello 22 alkavassa ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat