Yllätyshetki teki naisesta EM-kisoissa maailmankuulun – nyt hän kertoo, että hänen suunsa on suljettu

Edit Szalaysta tuli kuuluisa yhdessä illassa – kiitos Unkarin Attila Fiolan maalituuletusten jalkapallon EM-kisojen ottelussa Ranskaa vastaan.

Fiola tälläsi Unkarin 1–0-yllätysjohtoon Ranskaa vastaan lauantaina Budapestissä avausjakson lisäajalla. Pelaajan ilo purkautui villisti, kun hän hyppäsi kulmauksessa olleen toimitsijapöydän ääreen ja pyyhki papereita maahan (video yllä).

Pöydän takana istunut nainen reagoi Fiolan riehaan ilmeikkäästi. Sille ei ole tosin saatu vahvistusta, oliko kyse ilosta vai järkytyksestä vai kenties näiden sekoituksesta. 

Nainen sai tv-kuvien myötä joka tapauksessa kuuluisuutta. Hän on paljastunut kuuluttajana Budapestissä pelattavissa EM-otteluissa työskenteleväksi Edit Szalayksi. Henkisenä valmentajanakin tunnettu Szalay on aiemmin tehnyt tv-töitä muidenkin lajien arvokisoissa, ja hän on työskennellyt toimittajana urheilukanava M4 Sportilla.

Brasilialainen Globo kertoo, että lähettyvillä olleiden mukaan Szalay oli pudottanut kuulokkeensa maalin syntymisen jälkeen ja kumartui poimimaan ne maasta. Samalla Fiola paukahti pöydän ääreen.

Tarkempaa selitystä lauantain tilanteeseen ei Szalaylta kuitenkaan saatu. Ruotsalaislehti Expressen lähestyi häntä kysyäkseen tapahtumasta ja hänen saamastaan julkisuudesta, mutta tapaus sai ennemminkin vaiheilleen mystiikkaa.

– En saa sanoa mitään Uefan (Euroopan jalkapalloliitto) sääntöjen takia. Joten valitettavasti en saa kommentoida tätä lainkaan, Szalay vastasi.

Unkarin maalin tehnyt Fiola ehti pahoitella reaktiotaan sosiaalisessa mediassa. Unkarin ja Ranskan välinen F-lohkon ottelu päättyi lopulta 1–1.

Seuraavaksi Szalay hyppää kuuluttajan tehtäviin huomenna keskiviikkona Portugalin ja Ranskan välisessä F-lohkon päätöskierroksen ottelussa.

Alla oleva video: Suomen ja Belgian välisen ottelun loppuminuuteilla nähtiin erikoinen episodi, kun vähäpukeinen nainen keskeytti pelin hetkeksi. 

Vähäpukeinen nainen ryntäsi kentälle ja keskeytti Huuhkajien Belgia-ottelun sen loppuhetkillä 0:32

Lue myös:

    Uusimmat