Hurja video leviää: miesjoukko hyökkäsi Valioliiga-kapteenin kimppuun – veli uhattiin ampua, ystävän pelättiin kuolleen

Englannin Valioliigassa pelaavan Newcastlen kapteeni Jamaal Lascelles joutui hiljattain pelottavan hyökkäyksen uhriksi. Daily Mailin mukaan hänen päälleen käytiin tappelussa, jossa miesjoukon väitetään muun muassa uhanneen ampua sekä pelaajan että hänen veljensä. Poliisi on ottanut asian nyt tutkintaan.

Lascelles oli palannut Tynesidelle sen jälkeen, kun joukkue hävisi Manchester Citylle 0–1-lukemin lauantaina 19. elokuuta. Lascelles oli viettämässä iltaa nuoremman veljensä ja ystävänsä kanssa manageri Eddie Howen annettua joukkueelleen kaksi päivää vapaata.

Lascellesin seurue oli juuri lähteneet yökerhosta, kun miehen kerrotaan lyöneen Newcastle-kapteenin 19-vuotiasta veljeä kyynärpäällä kurkkuun. Lascellesia päin heitettiin puolestaan vodkapullo, joka meni hänestä hieman ohi. Sen jälkeen 6-8 miehen ryhmän väitetään hyökänneen 29-vuotiaan Valioliiga-pelaajan kimppuun.

Tappelusta leviää videoita sosiaalisessa mediassa.

Lascellesin veli sai tappelussa pahan osuman kasvoihinsa ja vuoti verta. Veljesten ystävää potkaistiin puolestaan päähän, jonka jälkeen hänet lyötiin tajuttomaksi. Ryhmän väitetään myös uhanneen ampua Lascelles ja hänen veljensä tappelun aikana.

Tappelun jälkeen miesjoukko pakeni paikalta ennen kuin hälytysajoneuvot saapuivat paikalle ja Lascellesin ystävä vietiin sairaalaan. Vierestä seuranneet pelkäsivät ystävän kuolleen, koska hän oli tajuttomana 15 minuuttia ensihoitajien käsittelyssä.

Daily Mailin mukaan poliisi tutkii asiaa, eikä ketään ole vielä pidätetty tapauksen johdosta. Newcastle on puolestaan tietoinen tapauksesta ja käsittelee asian sisäisesti.

Vuonna 2014 seuraan liittynyt Lascelles istui koko ottelun penkillä, kun Newcastle hävisi seuraavassa ottelussaan Liverpoolille 1–2-lukemin viime sunnuntaina.

Kahdesti Englannin maajoukkueessa esiintynyt Lascelles on pelannut 225 kertaa Newcastlelle ja ollut seuran kapteeni vuodesta 2016 lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat