EM-fanin toilailulla karmea seuraus, järjestyksenvalvoja teloi Espanjan tähtikapteenin – "Häpeällistä"

Espanja marssi komeasti EM-finaaliin – Alvaro Morata koki kovia loppuvihellyksen jälkeen 2:04
Alvaro Morata loukkasi polveaan Ranskaa vastaan pelatun EM-välieräottelun loppuvihellyksen jälkeen.

Ranskan ja Espanjan välisen EM-välierän jälkeen nähtiin ikävä tilanne, jonka yhteydessä Espanjan kapteeni Alvaro Morata loukkasi polveaan.

Espanja eteni tiistai-iltana EM-kisojen finaaliin kukistamalla Ranskan maalein 2–1. Loppuvihellyksen jälkeen kentällä nähtiin ikävä tilanne.

Espanjan joukkueen luokse juoksi yksi kentälle karannut kannattaja kannoillaan joukko järjestyksenvalvojia. Yksi turvamiehistä kaatui liukkaalla nurmella suoraan Moratan jalkoihin ja espanjalaistähden polvi vääntyi.

Morata nappasi välikohtauksen jälkeen heti polvestaan kiinni tuskainen ilme kasvoillaan ja hänen liikkumisensa oli vaivalloista. Järjestyksenvalvoja pyysi tilannetta välittömästi anteeksi.

 EM-kisojen aikana on nähty useita kentälle juoksijoita, eikä Uefa näyttäisi saavan ongelmaa kuriin. Video Moratan loukkaantumisesta lähti leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa ja keräsi faneilta runsaasti kritiikkiä.

– Tämä ei voi jatkua. Se on häpeällistä. Uefan on hallittava tätä niin paljon paremmin. Joku loukkaantuu vielä vakavasti, jalkapalloagentti Ned Ozkasim kirjoittaa X-tilillään.

Lue myös:

    Uusimmat