Suomalaisten lomat Kreikkaan toistaiseksi peruttu – nyt kommentoi Suomi-Kreikka-yhdistys: "Miksi näin kovia rajoituksia on olemassa?"

Kreikka avaa rajansa pian turisteille, mutta suomalaisten on vielä turha haaveilla etelän lomasta. Helsingin Suomi-Kreikka-yhdistyksen kunniapuheenjohtaja pitää linjausta monimutkaisena.

Norjalaiset ja tanskalaiset ovat kesäkuussa sallittujen matkailijoiden listalla, mutta suomalaiset ja ruotsalaiset eivät

Suomi-Kreikka-yhdistyksen kunniapuheenjohtaja Kimon Papadopoulos kertoo suomalaisten turistien olevan Kreikassa pidettyjä. Hän pitää rajoituksia monimutkaisina.

– Se on monimutkainen juttu. Miksi näin kovia rajoituksia on olemassa? Sitä en tiedä. Kaikki maat kärsivät, Kreikka kärsii.

"Jos kesä jatkuu näin, miksi mennä Kreikkaan?"

Suomenkreikkalainen Papadopoulos oli itsekin perheineen varannut matkan Kreikkaan kesäkuun puolen välin tienoille.

– Harmittaa, mutta ei voi mitään. Nyt vietän loman Suomessa. Täälläkin on hyvä ja kaunis ilma. Jos kesä jatkuu näin, miksi mennä Kreikkaan? Voi mennä vähän myöhemmin syksyllä, hän toteaa.

Heinäkuun alussa sallitaan kansainväliset lennot kaikille Kreikan lentokentille. Tuolloin matkailu vapautuu entisestään.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja