Suomalaistanssija Kimi Ervi, 16, kilpailee France's Got Talent -ohjelmassa – esiintyminen oli täysi yllätys Olivia-äidille: "Luulin, että hän meni vessaan"

Suomalainen Kimi Ervi on tanssinut katsojien sydämiin France's Got Talent -ohjelmassa.

Ranskan televisiossa on nähty suomalaisedustusta, kun 16-vuotias tanssija Kimi Ervi on ihastuttanut katsojia tanssitaidoillaan France's Got Talent -kykyjenetsintäohjelmassa.

Suomalaisnuorukainen tanssi itsensä jatkoon ohjelman lokakuussa esitetyssä jaksossa, ja maanantaina 5. joulukuuta esitettävässä semifinaalissa hän kamppailee paikastaan ohjelman finaalissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Video Kimin ensiesiintymisestä France's Got Talent -ohjelmassa on kerännyt 1,3 miljoonaa tykkäystä ja yli 10 miljoonaa näyttökertaa videopalvelu TikTokissa. Videolla Kimin yleisössä istuva Olivia-äiti katsoo hämmästyneenä, kun hänen poikansa juoksee esiintymislavalle mikrofoni kädessään.

– Se on poikani! Se on minun poikani, hän oli äsken tuossa kanssani, hämmentynyt Olivia-äiti huudahtaa ja osoittaa tyhjää tuolia vieressään.

– Mitä hän tekee tuolla? hän hämmästelee.

Tuomarit kysyvät lavalle astelleelta Kimiltä, onko hän saanut vanhemmiltaan luvan esiintyä ohjelmassa. Tanssijanuorukainen vastaa esityksensä olevan yllätys. Hän kertoo olevansa paikalla äitinsä kanssa, muttei kertonut tälle aikeistaan esiintyä.

– Luulin, että hän meni vessaan, kyyneliin puhjennut Olivia-äiti sopertaa.

Kimin, tämän Olivia-äidin ja ohjelman tuomareiden käymän keskustelun aikana paljastuu, että kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Olivia on paikan päällä katsomassa poikansa tanssia.

– En asu [äitini] kanssa. Asun Ranskassa isäni kanssa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun hän näkee minun tanssivan muuten kuin videolla, Kimi kertoo.

Kimin esityksen jälkeen Olivia-äiti muistelee, miten yllätti poikansa tanssimassa huoneessaan australialaislaulaja Sian Chandelier-kappaleen tahtiin. Äiti kertoo ajatelleensa, että poikansa tanssivaihe menee ohi, sillä hänen perheessään pojat eivät tanssi. 

– Anteeksi lapseni, äiti sanoo Kimille.

– Suorita yo-tutkinto ja tanssi. Tanssi, jos se on se mitä haluat! hän kannustaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja