Ernest Lawson ja Nelli-vaimo hempeinä – Krista Siegfrids hehkuttaa: "Uuuhlalaaaa mikä pariskunta"

Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajat julkistettiin 1:29
Ernest Lawson nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa - katso video.

Ernest Lawson nähdään tänä syksynä suositussa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Näyttelijä Ernest Lawson tunnetaan huumorintajustaan, jota hän on viljellyt niin Putous-ohjelmassa kuin myös sosiaalisessa mediassa. Lawson julkaisee Instagram-tilillään paljon kuvia elämästään ja perheestään.

Näyttelijä on ollut Nelli-vaimonsa kanssa yhdessä jo kymmenen vuotta, joista reilu viisi vuotta naimisissa. Pariskunnalla on myös kaksi lasta.

Lawson päätti julkaista tällä viikolla kuvan ja pariskunnan keskustelun, jonka he kävivät treffi-illan aikana.

– Niin, rakas?

– Jos sä julkaset ton kuvan..?

– Niin?

– Niin ethän sä kirjota siihen kuvatekstiksi jotain meidän hölmöä keskustelua?

– …

– Rakas?

– En tietenkään.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Hempeä yhteiskuva on kerännyt paljon tykkäyksiä ja kommentteja.

– Uuuhlalaaaa mikä pariskunta, Krista Siegfrids hehkuttaa.

Lawson nähdään tänä syksynä suositussa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Tanssiprojektin myötä Lawson yrittää kenties saada pieniä lapsiaan myös innostumaan tanssista, sekä saattaa neuvoa eri tanssilajeja harrastaneelle Nelli-puolisolleen muutaman paritanssiaskeleen. 

– Saa nähdä, innostuvatko nämä pienet, kun he näkevät telkkarista, kun isi tanssii. 

Lawsonin mukaan hänen lapsensa ovat aina tunnistaneet isänsä, kun ovat nähneet tämän televisiossa. Esikoinen osasi jo ensimmäisiä sanojaan tapaillessa osoittaa ja huudahtaa "isi" kun Lawson kertomansa mukaan näkyi ruudussa. 

– En tiedä, miten hyvin tuommoiset 3- ja 1-vuotiaat tajuavat sen, että se sama mies on tuolla ja tässä sohvalla, että millä tasolla sen asian hahmottaminen on. Ei se heistä ole mikään ihmeellinen asia, mutta kyllä he ovat ihan innoissaan aina, kun näkyy vaikka joku mainos.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat