Suomalaistähdet surevat Williamsia sosiaalisessa mediassa

Koomikko ja näyttelijä Robin Williamsin äkillinen kuolema on koskettanut ihmisiä ympäri maailmaa. Monien maailmantähtien tapaan tunnetut suomalaiset ovat jakaneet osanottojaan sosiaalisessa mediassa.

63-vuotias Robin Williams menehtyi maanantaina kotonaan Tiburonissa Pohjois-Kaliforniassa. Viranomaisten mukaan Williams teki ilmeisesti itsemurhan, ja kuolinsyy oli todennäköisesti tukehtuminen. 

Näyttelijä Mikko Leppilampi kuvailee Williamsia Instagram-tilillään muun muassa rohkeaksi, rajattomaksi, räiskyväksi ja värikkääksi. Hän jatkaa listaansa monilla adjektiiveilla.

– Tää kuva edustaa mun mielestä hienosti sitä kaikkea luovaa neroutta, mitä Robin Williams oli. Rohkea, rajaton, räiskyvä, värikäs, monitasoinen, iloinen, traaginen, nerokas, hulvaton luonnonlapsi. Itse mietin usein häntä katsellessa, että "Itkeekö vai hymyileekö toi?" Siinä se nerous ja traagisuus hänessä varmaan olikin... No one really knew. #riprobinwilliams, Leppilampi pohtii lisäämänsä kuvan yhteydessä.

Sunrise Avenue -yhtyeen keulakuva Samu Haber puolestaan kiittää idoliaan kaikesta, mitä tämä antoi faneilleen.

– R.I.P. Huge thanx and respect for everything you gave us. I'll keep on being a bit mad down here... #robinwilliams #idol, Haber kirjoittaa.

Laulaja Krista Siegfrids sanailee Williamsin olleen yksi kaikkien aikojen parhaista näyttelijöistä.

– Robin Williams, one of the greatest actors ever. R.I.P #oneofakind #respect #thankyou

Twitterissä Oscar-voittajaa ovat muistelleet muun muassa mediapersoona Arman Alizad, Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki ja TV-esiintyjä Janne Kataja.

Lue myös:

    Uusimmat