Suomalaissyntyinen Veronica tähdittää kansainvälistä elokuvaa Hollywood-legendan kanssa – nainen on tehnyt terävän huomion suomalaisista ulkomailla asuessaan

Näyttelijäuraa maailmalla tekevä Veronica Jarvis tähdittää elokuvaa Hollywood-tähden kanssa – tältä näyttää kulisseissa! 1:11
Miltä kansainvälisen elokuvan kulisseissa tapahtui?

Veronica Jarvis muutti 19-vuotiaana New Yorkiin.

Kansainvälistä The Creeps -toimintakauhukomediaa kuvattiin talvella Vuokatissa.

Elokuvan keskeisissä roolissa on Hollywood-legenda Christopher Lambert sekä Chris Cavalier.

Tarinassa kaksi amerikkalaista nuorukaista valmistautuvat juhlimaan Vuokatin laskettelukeskuksessa järjestettävässä Monsterfest-tapahtumassa, mutta juhlat saavat yllättävän käänteen, kun pienet ja tappavat Creepsit valtaavat paikan, kertoo elokuvan tiedote.

Elokuvan käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Marko Mäkilaakso ja tuottajina toimivat muun muassa Rendel-elokuvien tuottajina toimineet Miika J. Norvanto ja Timo Puustinen.

Miltä elokuvan kulisseissa oikein tapahtui? Katso yltä videolta!

Naispääroolia esittää Espoosta kotoisin oleva, nykyisin Kanadassa asuva Veronica Jarvis. MTV Uutiset kertoi viime heinäkuussa, kuinka hän on päässyt aistimaan myös Hollywoodin tunnelmaa.

Jarvis muutti 19-vuotiaana Yhdysvaltoihin opiskelemaan näyttelemistä New York Academyyn. Sittemmin hän on hankkinut itselleen agentin, joka kautta hoitaa koekuvaukset ja roolitukset.

Koronatilanne on vaikuttanut laajalti elokuva-alaan. Jarvis on tehnyt uudessa kotimaassaan nyt sivutöitä mallina sekä osallistunut koekuvauksiin elokuusta alkaen pandemian pakottaman tauon jälkeen.

– Agenttini laittoi juuri viestiä, että oletko palaamassa takaisin, jotta voisimme alkaa lähettämään koekuvauksiin, Jarvis toteaa MTV Uutisille.

Jarvikselle rooli The Creeps -elokuvassa oli onnenkantamoinen.

– Olemme puhuneet agenttini kanssa, etten tee ihan mitä tahansa rooleja. Elokuvan roolihahmo Natalia tuntui juuri sellaiselta, mitä olen toivonutkin. 

Hienoa oli myös näytteleminen Hollywood-legenda Lambertin kanssa. 

– Olen tosi iso fani. Hän oli niin mukava. Vaikka hän on tosi iso stara, hän antoi kaikkensa. 

– Hän oli niin maanläheinen ja ystävällinen, Jarvis jatkaa.

Ero

Jarvis seurusteli aiemmin näyttelijä Peter Shinkodan, 49, kanssa. Hänet tunnetaan muun muassa Netflixin Daredevil-sarjasta. Jarvis kertoo, että suhde päätyi eroon viime elokuussa.

– Peter on aivan ihana ihminen ja meillä oli mahtavat kuusi vuotta yhdessä. Tapahtui vaan kliseisesti se, että kasvettiin erilleen. Nyt on ollut mukavaa rakentaa omaa elämää Vancouverissa, jonne muutin alun perin hänen kanssaan.

Jarvis on asunut aiemmin New Yorkin lisäksi Los Angelesissa ja hetken Louisianassa. Nyt hän on päässyt rakentamaan ystäväpiiriä omaan kotikaupunkiinsa.

Suomalaisuudesta näyttelijälupaus on tehnyt terävän huomion. 

– Suomalaisilla on kaikkialla aina omat Facebook-ryhmänsä. Olen etsinyt aina Suomi-ryhmät ja löytänyt sieltä kavereita. Vaikka olemme pieni kansa, olemme levittäytyneet laajalle, hän naurahtaa. 

Jarvis viihtyy ulkomailla, eikä hänellä ole sunnitteilla palata takaisin Suomeen. 

– Voi kun saisinkin rakkaan perheeni ja ystävät tänne Vancouveriin. Mielelläni kävisin myös tekemässä täällä kotimaassa töitä, jos sellasia tarjoutuisi. 

Elokuva on alustavasti tulossa teattereihin Suomessa joulukuussa 2021.

Lue myös:

    Uusimmat