Suomalaisseuralta hämmentävä tarjous Mikko Rantasen NHL-pomolle – villejä ehdotuksia TPS:n syöksykierteen korjaamiseksi

38:02
Videolla kuvaa SM-liigan lauantain ottelukierrokselta.

Suomalainen urheiluseura Nousiaisten Ryhti on ottanut yhteyttä NHL-seura Colorado Avalanchen GM Joe Sakiciin auttaakseen kriisissä vellovaa TPS:ää.

Nousiaisten Ryhti tuli kesällä tutuksi hilpeästä tempauksestaan, kun se lähetti Coloradolle leikkimielisen offer sheet -tarjouksen Mikko Rantasesta. Salibandyn 3. divisioonassa pelaava Nousiaisten Ryhti tempaisi jälleen oman tarjouksensa Coloradolle, mutta tällä kertaa auttaakseen SM-liigassa rämpivää TPS:ää.

TPS:n kausi on käynnistynyt todella tahmeasti ja kuuden ottelun tappioputkessa mateleva joukkue onkin valahtanut jo koko sarjan pohjimmaiseksi. Nousiaisten Ryhti kääntyikin pyytämään Coloradolta apua naapurikaupungin joukkueelleen.

– Meidän naapurikaupungillamme Turulla on pieni kriisi. Me Nousiaisissa haluamme aina pitää pienempien puolia, emmekä tee nyt poikkeusta. Olemme tutkineet tilannetta ja todenneet, että TPS tarvitsee meidän ammattitaitoamme selvittääkseen ongelmansa, Nousiaisten Ryhti kirjoittaa Twitterissä julkaistussa tiedotteessaan.

– Oikeastaan ongelmia on niin paljon, että on helpompaa katsoa ne Googlesta, mutta suurin ongelma seisoo penkin takana fläppitauluineen ja tusseineen.

Nousiaisten Ryhdillä olikin oma ehdotuksensa Coloradolle, jotta TPS:n kurssi saataisiin käännetyksi.

– Nousiaisten Ryhti tarjoaa teille TPS:n puolesta heidän päävalmentajaansa Kalle Kaskista. He tarvitsevat vaihdossa vain teidän päävalmentajan Jared Bednarin. Kuulostaa kohtuulliselta, eikö niin, seura kirjoittaa.

Tarjouksessa Nousiaisten Ryhti on valmis tarjoamaan Coloradolle myös yllä mainitut fläppitaulut ja tussit, pahvista tehdyn oikeankokoisen Jethro Rostedtin, Salatut Elämät -tv-ohjelman ja Raision kaupungin. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja