Härski tempaus – nyt pääset 100 000 eurolla suomalaisen pääsarjaseuran avausviisikkoon

Yleisötulojen puutteesta kärsivät urheiluseurat ovat ryhtyneet koviin tempauksiin. Korisliigassa pelaava loimaalainen Bisons tarjoaa nyt paikkaa avausviisikkoonsa 100 000 eurolla.

– Lahden Pelicans tarjosi paikkaa valmentajana sadalla tonnilla, me teemme asiat täällä Loimaalla astetta isommin. 100 000 € tiskiin ja pääset mukaan avausviisikkoon. Peliaikaa, mainetta ja kunniaa Korisliiga-joukkueen mukana, Bisons viestittää sosiaalisessa mediassa.

Bisons mehustelee tarjouksellaan myös näin:

– Pääset Henttosen, Thomasin ja muiden rinnalla avaamaan pelin. Haluatko kokeilla, kuinka korin alla peli kulkee? Nyt siihen on ainutlaatuinen mahdollisuus. Miltä kuulostaisi Korisliiga-peli CV:ssä?

Kyseinen päivän mittainen pelaajasopimus tarjoaa pelipuvun, ottelussa käytetyn pelipallon nimikirjoituksilla ja rajaamattoman pääsyn joukkuen tiloihin ja vaihtopenkille koko pelipäivän ajan. Ostajalta vaaditaan koronarokotuksia ja negatiivista testitulosta ennen peliä.

Bisons ohjaa kiinnostuneita ottamaan yhteyttä joukkueenjohtaja Heikki Perhoon.

On yhtäältä sanomattakin selvää, että moni suomalainen seura ottaisi 100 000 euroa ilomielin vastaan. Bisonsin tarjous on toisaalta herättänyt myös ihmettelyä siinä hengessä, että urheilun syvimpiä arvoja vastaan soditaan myymällä jo avauksen pelipaikkaa.

– Sitten ei olekaan enää mitään urheilussa myymättä. Markkinointi pelannut urheilun läpi, SM-liigaseura Porin Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula esimerkiksi visersi.

Kuten Bisons viittasi, Pelicans ilmoitti aiemmin keskiviikkona, että paikka joukkueen valmennustehtäviin jääkiekon SM-liigaotteluun on tarjolla 100 000 eurolla.

Lue myös:

    Uusimmat