Kriisi-TPS:ltä uusi tempaus – miljonääriomistajat astuvat fanien eteen

TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen perkaa seuran epävakaata alkukautta:"Meillä on monta osa-aluetta, missä voimme olla parempia" 2:56
Videolla TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokisen haastattelu.

Jääkiekon SM-liigan kriisiseura TPS järjestää huomenna lauantaina TPS-kannattajille avoimen keskustelutilaisuuden.

Tilaisuudessa ovat paikalla TPS:n pääomistajat Mikko Kodisoja ja Ilkka Paananen. Kyseiset miljonäärit ovat myös Supercell-peliyhtiön omistajia. 

Keskustelutilaisuus järjestetään TPS:n kotiareenan Gatorade Centerin luentosalissa. Tapahtuman jälkeen TPS isännöi pride-teemaista ottelua Ilvestä vastaan.

Boikotti aiemmin tällä viikolla

TPS-fanien tyytymättömyys seurajohtoon on yltynyt. Keskiviikkona kannattajaryhmä TPS-kannattajat boikotoi Jukureita vastaan pelattua kotiottelua.

– Koemme, että TPS:n kyvyttömyys reagoida organisaatiota ravistelevaan kriisiin edellyttää nyt vahvaa mielenilmausta. Boikotointi ei merkitse TPS:n hylkäämistä, vaan haluamme osoittaa aidon huolemme ja välittämisemme. Nyt odotamme seurajohdolta samaa, TPS-kannattajien tiedotteessa todettiin.

TPS-kannattajien katsomonosan täytti seurajohdolle välitetty jämäkkä viesti.

– Mihin menet, TPS? Mitä kannattajat merkitsevät TPS:lle? kannattajien plakaateissa luki.

TPS:n vaiheilla on kuohunut rajusti läpi syksyn. On ollut sopimusriitaa Jonne Virtasen kanssa ja urheilutoimenjohtajana toiminut Antero Niittymäki jätti tehtävänsä lokakuussa. SM-liigassa TPS on viimeistä edellisellä 14. sijalla, jumbojoukkue Sportia kaksi ottelua enemmän pelanneena ja kaksi pistettä edellä.

Lue myös:

    Uusimmat