Mainos

Suomalaisnäyttelijä työskentelystä Lady Gagan kanssa: Hän tulee varmasti yllättämään

Lady Gagan uudella musiikkivideolla esiintyvä Jenny Rostain on saanut poikkeuksellista huomiota jo ennen videon julkaisua.

Rostain on Marry The Night -videolla sairaanhoitajan roolissa ja hänellä myös dialogia Gagan kanssa. Gaga julkisti hiljattain Twitterissä videosta ensimmäisen salaperäisen kuvan, josta myös Rostainin mukanaolo paljastuu.

Rostain toteaa, että itse videon sisällöstä hän ei voi vielä kertoa enempää.

- Tuota yhtä stilliä lukuunottamatta videon sisältö on vielä salaisuus. Gaga tulee varmasti yllättämään katsojat, hän sanoo.

Suomalaisnäyttelijä on nyt keskellä huhumyllyä, jossa Gagan on veikattu esiintyvän miespuolisena alter egonaan tai paljastavan jotain muuta menneisyydestään.

Videon nyt paljastettua osuutta kuvattiin vanhassa kartanoympäristössä Snug Harbor Cultural Centerillä New Yorkin Staten Islandilla. Rostain kertoo olevansa todella vaikuttunut Gagan luovuudesta ja yhteistyötaidoista.

- Työskentelin Lady Gagan kanssa kasvotusten tämän video-osuuden monessa vaiheessa. Hän oli mitä miellyttävin työskentelypari.

Video julkaistaan marraskuun lopulla.

"Bisnesälyä ja sitkeyttä"

Rostain päätyi videoon Mellicent Dyanen yhteyksien kautta. Pitkän uran musiikkivideobisneksessä tehnyt Dyane on ollut mukana muun muassa Bon Jovin, David Bowien, Princen ja Kanye Westin hankkeissa. Lopullisesta valinnasta vastasivat videon ohjaajatiimi ja itse Lady Gaga tuottajana.

Rostain myöntää, ettei ollut aiemmin juurikaan kuunnellut Gagan musiikkia, mutta on aina arvostanut hänen bisnesälyään ja sitkeyttään.

- Musiikillisesti uskon hänen olevan murrosvaiheessa, jossa hänellä on mahdollisuutta luoda sellaista musiikkia, josta hän itse eniten nauttii. Hän sanoo, että hänellä on nyt mahdollisuus tehdä asioita hiukan toisella tavalla, kun julkisuus on vihdoin saavutettu.

29-vuotias Jenny Rostain on opiskellut Stella Adlerin teatterikoulussa New Yorkissa. Hänellä on pieni rooli myös Richard Geren ja Susan Sarandonin tähdittämässä Arbitrage-elokuvassa, joka on vielä tuotannossa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.