Postimees: Suomalaismies päätti yöpyä taivasalla Tallinnassa – korvat leikattiin

Suomalaismiehen päätös jättää majapaikka varaamatta Tallinnassa koitui kohtalokkaaksi, kirjoittaa virolaislehti Postimees.

Lehden mukaan mies joutui kolmen laitapuolen kulkijan ryöstämäksi ja pahoinpitelemäksi, jossa mieheltä muun muassa leikattiin molemmat korvat irti peltisaksilla.

44-vuotias suomalaismies oli päättänyt viettää lämpimän elokuisen yön ulkona Tallinnassa. Aamuyöllä hän päätti palata ensimmäisellä laivavuorolla Suomeen. Terminaali oli kutenkin suljettu, joten hän päätti piipahtaa tarpeillaan läheisessä puskassa. Sen lähistöllä hylätyssä varastossa majaa pitäneet miehet houkuttelivat suomalaisen sisään ja pahoinpitelivät hänet.

Pahoinpitelijät olivat Postimeesin mukaan yrittäneet pummata suomalaismieheltä rahaa jo aiemmin päivällä. Mies oli kieltäytynyt antamasta rahaa, ja se oli suututtanut laitapuolen kulkijoita.

Irtileikatuista korvista vain toinen saatiin ommeltua kiinni. Pahoinpitelijäporukan päätekijä sai kuuden vuoden vankeustuomion. Postimeesin mukaan 37-vuotias mies on poliisin vanha tuttu jo 20 vuoden ajalta.

Suomessa asiasta uutisoi ensimmäisenä Helsingin Uutiset.

Lue myös:

    Uusimmat